To je to što me zanima!

Osvanula nova snimka na kojoj Argentinci tuku našeg navijača

Patricio Eisenberg je osoba koja udara hrvatskog državljanina. Rusija je pokrenula kazneni postupak te mu oduzela navijačku akreditaciju. Mi ćemo ga izbaciti s argentinskih stadiona, otkriva identitet ministrica
Vidi originalni članak

Argentinska ministrica sigurnosti nastavila je s otkrivanjem i javnim objavljivanjem identiteta navijača Argentine koji su u Rusiji napadali navijače Hrvatske pa je u utorak na društvenim mrežama objavila fotografije novog muškarca čime je broj optuženih porastao na pet.

- Video je jasan. Patricio Eisenberg je osoba koja udara hrvatskog državljanina. Rusija je pokrenula kazneni postupak te mu oduzela navijačku akreditaciju. Mi ćemo ga izbaciti s argentinskih stadiona. Odlučno nastavljamo sa svakim tko se služi nasiljem na stadionima i izvan njih - napisala je ministrica Patricia Bullrich na Twitteru.

Ona je prošli tjedan na isti način objavila imena i fotografije četvorice muškaraca koji su, kako su otkrile kamere na stadionu, udarali dvojicu navijača Hrvatske od kojih je jedan bespomoćno ležao na tlu dok su ga "cipelarili".

Incidenti su dogodili nakon što je Hrvatska s 3-0 pobijedila Argentinu u drugom kolu Svjetskog prvenstva, gurnuvši svjetske doprvake na rub ispadanja.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Sramota! Argentinski divljaci cipelarili su hrvatske navijače

Krovna nogometna organizacija Fifa kaznila je Argentinski nogometni savez s 93.000 eura.

Bullrich je prošli tjedan napisala na Twitteru da će od Rusije zatražiti uhićenje i deportaciju optuženih Argentinaca.

VIDI OVO! Hrvatski dres drugi najljepši na Svjetskom. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 82

  • mdcro24 26.06.2018.

    Dabogda se danas poslozilo da Argentina ispadne.

  • nijetebriga 26.06.2018.

    Cuj portalski navijaca-pustite Islandu.. ☺ zasto bi mi njima pustali, oni su nama u kvalifikacijama pustili pa smo morali u dokavalifikacije ici=!.. Kad budete imali svoju tzv. privatnu repku pustajte kome hocete..Hrvatska reprezentacija ne pusta nikome, nikome pa ni Islandu.. !! U pobjedu vatreni decki, u pobjedu Perisicu-Kramaricu-Duje!!

  • GO_RAN 26.06.2018.

    Zašto svi govore da treba Islandu pustiti???? Ne smijemo nikome dozvoliti da nas pobjedi. ali otkud vam to da će Argentina Nigeriju pobjediti? Nigerija će ih rasturiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare