To je to što me zanima!

Osvojio je Svjetsko prvenstvo, a sad su ga pretukli navijači...

Kevin Gorsskreutz danas igra za trećeligaša Uerdingen, a uz to treninra i niželigaški klub na čijoj utakmici se baš i nije proveo. Njega su navijači gostujuće momčad pretukli nakon jednog crvenog kartona...
Vidi originalni članak

Sjećate li se Kevina Grosskreutza (30)? Eh, to je bio jako zahvalan igrač, fantastičan na poziciji zadnjeg veznog i čovjek kojeg je Jurgen Klopp obožavao zbog njegovog njemačkog mentaliteta i nevjerojatne borbenosti. Prije šest godina igrao je finale Lige prvaka sa svojom Borussijom Dortmund, a godinu dana kasnije osvojio je Svjetsko prvenstvo s Njemačkom. 

E taj isti igrač danas igra za trećeligaša Uerdingena, a uz to je i pomoćni trener Kemminghausena koji nastupa u regionalnoj ligi, na čijoj utakmici se baš i nije dobro proveo. Naime, njega su pretukli navijači navijači Barmbauera nakon što je igrač njihovog kluba dobio crveni karton.

Još nije jasno zašto, ali desetak navijača uletjelo je u teren, prvo su srušili Grosskreutza, a onda ga nastavili tući dok je ležao na tlu. Na svu sreću, policija je bila blizu i odmah je spriječila daljnje posljedice, pišu njemački mediji.

Nije poznato zašto su ga napali, ali ovaj divljački čin je za svaku osudu. Nekada je osvajao trofeje s Borussijom, a danas bježi od navijača na niželigaškim terenima. Eto takav je život, surov i bezobrazan.

Njegov strmoglavi pad dogodio se odlaskom Jurgena Kloppa, a onda je pokušao spasiti karijeru i otišao je u Galatasaray, no ni tamo se nije baš usrećio. Nakon svega godinu dana otišao je u Stuttgart, i pogađate, ni tamo se nije proslavio. Štoviše, otišao je također zbog incidenta. Bio je uvijek poznat po prgavom ponašanju i temperamentu, a to se moglo vidjeti po njegovim reakcijama na terenu.

Iz Stuttgarta je otišao samo par dana nakon što se potukao s jednim navijačem u centru grada zbog čega je na kraju završio i u bolnici. I sam je rekao da je to kraj nogometa za njega, no želja je bila prejaka. Otišao je 2017. godine u Darmstadt, a onda i u trećeligaša Uerdingen gdje i danas igra, a uz to se bavi i trenerskim poslom.

On je igrač (30) koji bi u ovim godinama trebao biti na vrhuncu, a on umjesto toga vodi bitke s navijačima po niželigaškim ligama. Nekada je osvajao njemačko prvenstvo i Kup, igrao finale Lige prvaka, osvojio Svjetsko prvenstvo 2014. godine s Njemačkom, a danas se bori da izvuče živu glavu. Tužna priča, ali nimalo neobična u životu sportaša...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 16.05.2019.

    koga to zanima u Hrvatskoj !!!!!

  • ChandlerBing4 15.05.2019.

    Jos jedan igrac koji je bolji od Messija jer ina SP

  • kicovz 15.05.2019.

    Nije to prvi ispad od njega, imal je u dortmundu problem izvan terena, 7 Stuttgartu je imal je kebap aferu, sigorno nije do njega🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare