To je to što me zanima!

Otekao kao bumbar: Courtois glavom morao spašavati gol...

Real Madrid je s 2-0 pobijedio Valenciju, a Courtois je u 71. minuti utakmice licem zaustavio veliku priliku Michyja Batshuayija. Batshuayi je prije par mjeseci nokautirao sam sebe, a sada i kolegu iz Belgije...
Vidi originalni članak

Visok je 199 centimetara, ima nevjerojatan raspon ruku, ali belgijska hobotnica ne stigne sve obraniti udovima pa ponekad mora poslužiti i - glava.

Thibaut Courtois je u 71. minuti utakmice licem zaustavio veliku priliku Valencije i spasio gol protiv Michyja Batshuayija suigrača iz reprezentacije i bivšeg kolege iz Chelseaja. Iako je sudac svirao zaleđe, da je Batshuayi pogodio, VAR bi mu pripisao gol jer zaleđa zapravo nije bilo.

Courtois je sigurno utjeha što je spasio gol i zadržao 2-0 Reala, ali još dugo nakon utakmice desna strana lica mu je bila crvena i otečena. Izgleda jako bolno...

Batshuayi se očigledno pretplatio na udarce u glavu, 'ajde, ovoga puta barem nije sebe pogodio... Sjećamo se još svi njegove urnebesne proslave gola sa Svjetskog prvenstva u Rusiji kada je nokautirao sam sebe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • NIKE 02.12.2018.

    Vrhunski golman, i nedvojbeno odlična akvizicija Reala, ali barem da su Keylora pustili.

  • aavent 02.12.2018.

    Da ne vjerujes da je sudac dizao zastavicu na ovo. Posebno jer suci kada je sumnjiva situacija ne smiju dizati zastavicu dok se ne zavrsi akcija bas zbog VAR-a a ovaj sudac nije digao zastavicu nakon obrane golmana nego cim je igrac primio loptu, a zaleđe niti blizu, znate sto sada moze biti, recimo da je zabio gol igraci Reala mogu reci da su zastali jer je podognuta zastavica i realno bila je podignuta prije nego je ovaj uputio udarac.

  • buldog63 02.12.2018.

    kako izgleda natečeni bumbar ?? 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare