To je to što me zanima!

Otišao iz kluba nakon 20 dana: Škrtel više nije igrač Atalante

Tri tjedna nakon predstavljanja u klubu iz Bergama, bivši stoper Fenera i Liverpoola, Martin Škrtel (34), otišao je iz Atalante. Problemi s fizičkom pripremom bili su preveliki i otišao je iz kluba
Vidi originalni članak

Dinamovi protivnici u Ligi prvaka pojačali su se na stoperskoj poziciji prije dvadesetak dana, ali to će 'pojačanje' ubrzo i službeno napustiti klub. Kako prenosi talijanska Gazetta, Martin Škrtel (34) će napustiti Atalantu bez da je nastupio za talijanski klub.

Slovački stoper i bivši igrač Zenita, Liverpoola i Fenerbahčea potpisao je za klub iz Bergama 9. kolovoza, a nakon toga se u Italiji nije osjećao najbolje. Imao je problema u fizičkoj pripremi, a nije bio ni u zapisniku na utakmici protiv Torina. Sad je jasno i zašto jer će čelnici 'božice' morati krenuti u potragu za novim stoperom.

Škrtel je doveden iz Fenerbahčea kako bi u obranu donio internacionalno iskustvo, kao i iskustvo igranja u Ligi prvaka, ali od toga neće biti ništa. U smiraj prijelaznog roka Atalanta mora pronaći novog stopera kako bi u utakmicama S Manchester Cityjem, Šahtarom i Dinamom u elitnom europskom natjecanju imala dodatnu sigurnost u zadnjem redu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lovac_u_mutnom 01.09.2019.

    Ceh-slovak, srbin- hrvat..... sve je to isto....vi niste nikad za nekog npr kanadjanina rekli da je amerikanac ???

  • Dame Dolla 01.09.2019.

    Kako vas nije sram pisati clanak uopce ako ne znate nacionalnost covjeka i jos blatantno se osramotit.

  • nijetebriga 01.09.2019.

    Potpuno nebitno tko je.. Ceh ili Slovak.. covjek sa 34 godine se ne osjeca u formi..Jedino sto je moga uradit je otici iz kluba, a na njima je da si dovedu nekoga tko ce ga moci zamjenit-il je mozda netko pomislio da ce se Atalanta predat, samo zbog toga sto Skrtel vise nije njima na raspolaganju ... Nego sta ce dinamo kad i ako Olmo ode..tko ce njega zamjenit.??.Iskreno receno, bez Olmica dinamo nema sta veliko da ocekuje u ligi prvaka, jednako tako ce im nedostajat i u HNLigi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare