Sport

Komentari 30

Otišao iz kluba nakon 20 dana: Škrtel više nije igrač Atalante

Otišao iz kluba nakon 20 dana: Škrtel više nije igrač Atalante

Tri tjedna nakon predstavljanja u klubu iz Bergama, bivši stoper Fenera i Liverpoola, Martin Škrtel (34), otišao je iz Atalante. Problemi s fizičkom pripremom bili su preveliki i otišao je iz kluba

Dinamovi protivnici u Ligi prvaka pojačali su se na stoperskoj poziciji prije dvadesetak dana, ali to će 'pojačanje' ubrzo i službeno napustiti klub. Kako prenosi talijanska Gazetta, Martin Škrtel (34) će napustiti Atalantu bez da je nastupio za talijanski klub.

Slovački stoper i bivši igrač Zenita, Liverpoola i Fenerbahčea potpisao je za klub iz Bergama 9. kolovoza, a nakon toga se u Italiji nije osjećao najbolje. Imao je problema u fizičkoj pripremi, a nije bio ni u zapisniku na utakmici protiv Torina. Sad je jasno i zašto jer će čelnici 'božice' morati krenuti u potragu za novim stoperom.

Manchester City v Liverpool - Barclays Premier League - Etihad Stadium

Škrtel je doveden iz Fenerbahčea kako bi u obranu donio internacionalno iskustvo, kao i iskustvo igranja u Ligi prvaka, ali od toga neće biti ništa. U smiraj prijelaznog roka Atalanta mora pronaći novog stopera kako bi u utakmicama S Manchester Cityjem, Šahtarom i Dinamom u elitnom europskom natjecanju imala dodatnu sigurnost u zadnjem redu.

Najčitaniji članci