To je to što me zanima!

Otišla 'mikrofonka'! Fellaini se ošišao nakon punih 12 godina

Belgijski reprezentativac i igrač Manchester Uniteda Marouane Fellaini na svom se Twitter profilu pohvalio novom frizurom. Ovakvu je kosu zadnji put imao 2006. godine, na početku karijere
Vidi originalni članak

Marouane Fellaini više nema prepoznatljive frizure, za rođendan je odlučio nabaciti novi imidž i riješiti se svog zaštitnog znaka, popularne 'mikrofonke'.

Veznjak Manchester Uniteda dugo je bio prepoznatljiv po svojoj frizuri koja ga je krasila dugi niz godina, ali vratio se frizuri koju je imao na početku karijere kao 18-godišnjak u belgijskom Stadardu 2006. godine.

Zanimljivo je kako je u svojoj objavi belgijski reprezentativac napisao kako mu je rođendan sutra (15. studenog), a na Transfermarktu stoji kako je rođen 22. studenog 1987.

Tko zna, možda je na pomolu neka nova afera 'papiri' ili je samo došlo do zabune. Bilo kako bilo, Unitedov Samson ostao je bez kose, a možda će, za razliku od biblijskog lika, na njega imati pozitivan utjecaj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DominikLivakovic1 14.11.2018.

    Sada isti Mkhitarjan

  • Xyster 14.11.2018.

    "Ovakvu je kosu zadnji put imao 2006. godine, na početku karijere"- ošišao se bio prije par godina. U toku SP 2014. ili Euro 2016, ne sjećam se više. Ali uglavnom još jednom se ovaj portal sramoti sa svojim vijestima.

  • It's kišing 14.11.2018.

    Kad sam pročitao naslov...već sam se ponadao da je otišao iz Man Utd-a...

Komentiraj...
Vidi sve komentare