To je to što me zanima!

Otkazali Wimbledon! I to prvi put od Drugog svjetskog rata...

Wimbledon je prema teniskom kalendaru trebao započeti 29. lipnja, a Roland Garros je premješten za rujan. No, travnati Grand Slam uopće se neće igrati ove godine, odlučili su organizatori
Vidi originalni članak

Sa velikom žalosti javljamo da je Uprava All England Cluba odlučila otkazati Wimbledon 2020. godine zbog ugroze ljudskog zdravlja u pandemiji korona virusa, stoji u priopćenju na službenim stranicama travnatog Grand Slama.

Legendarni turnir tako se neće održati prvi put nakon Drugog svjetskog rata, a isti je premješten za godinu dana, kao i Europsko nogometno prvenstvo te Olimpijske igre u Tokiju. U Velikoj Britaniji je korona virus uzeo maha te je zaraženo skoro 30.000 ljudi, dok je umrlih blizu 2.500 tisuće. 

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako su organizatori odlučili da bi najbolje za zdravlje gledatelja, igrača, ali i svih koji sudjeluju u organizaciji i izvođenju, bilo da se turnir otkaže. Oni koji su kupili ulaznice moći će dobiti natrag uplaćeni novac i odmah će im biti pružena mogućnost da prvi kupe ulaznice za 2021. godinu. 

Fokus je sada na pomoći potrebitima u ovoj krizi uzrokovanoj korona virusom, ističu organizatori, a njihova medicinska oprema kao i prostor All England Cluba ponuđena je tamošnjem stožeru za borbu protiv korona virusa. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Greatest-Of-All-Time 01.04.2020.

    Ocekivano.Nije dobro da su se poceli otkazivati turniri 3,4 mjeseca unaprijed.To znaci da ce ova predstava i histerija oko korone jos dugo potrajati...No nadam se da bi trebao biti odrzan barem RG.Do toga jos pola godine...Bilo bi krajnje pretjerano da do tada ne prekinu ovo fejk ludilo.No nakon ovog svega veliko je pitanje kakav ce tenis bit.Ovo ce biti jako duga pauza za sve.Nije mi jasno ni sta ce napraviti sa rang listom jer je zamrznuta.Kako ce bodovati nakon pauze i sve... Tenis ce definitivno od svih sportova najveci sok doziviti.

  • Nogalo1234 01.04.2020.

    Zbog obične gripe?! (ironija)

  • 01.04.2020.

    Ništa ni od US Opena, tek slijedi kaos kod njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare