To je to što me zanima!

Otkriće SP-a Keylor Navas u Bayernu za 10 milijuna eura

Levante je kostarikanskog golmana kupio od Albacetea za 150.000 eura. Sad su ga prodali Bayernu za 10 milijuna eura. Navas stiže kao konkurencija Manuelu Neueru
Vidi originalni članak

Fantastični Keylor Navas svojim obranama odveo je Kostariku do četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Njegove obrane nisu mogle proći nezapaženo. Bayern München kupio ga je za 10 milijuna eura. 

Navas stiže u redove bavarskog kluba kao konkurencija Manuelu Neueru, u ovom trenutku vjerojatno najboljem golmanu svijeta.

- Sretni smo zbog Navasa. Zaslužio je transfer u Bayern. Sjajan je sportaš i sjajan čovjek. Ide u jedan od najboljih klubova svijeta i sigurno će biti dobra konkurencija Neueru - rekao je potpredsjednik Levantea, Tomas Perez.

Kupili ga za 150.000 €, prodaju ga za 10 milijuna

Navas je za Levante branio protekle dvije sezone. U Brazilu je bio briljantan. Kostarika je izbacila Talijane i Engleze, zatim i Grke. Zapeli su tek protiv Nizozemske. Sjajan posao napravili su ljudi iz Levantea. Doveli su Navasa iz Albacetea za 150.000 eura. Sad su ga prodali za šest puta više. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • VesnaMatošić 20.07.2014.

    ma nije ja čula da je potpisao za Real

  • TooT 12.07.2014.

    vi svi zaboravljate da je bayern kupio vise manje sve dostupne igrace koji zele doci u bundesligu a da nesto valjaju...uostalom,bayern je klub s najvecim sponzorskim ugovorima,da ne pricam da je adidas djelomicni vlasnil i tuce ogromne novce...njima 10mil za guzicu obrisat

  • KTBFFH ZG 12.07.2014.

    Naprosto glup, glup potez Navasa a i samoga Bayerna. Bacanje novca jer golmana imaju, a Navas ako se, iako ima kvalitete, nada igranju pored Neuera grdno pogrijesio. Ne znam mozda ga je ponio trenutak ipak je rijec o klubu poput Bayerna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare