To je to što me zanima!

Otkrio da odlazi: Jose nam je rekao da više neće biti u Realu

Mourinho nam je rekao kako sljedeće godine neće moći razgovarati s trenerima jer neće biti ovdje, otkrio je predsjednik kluba u kojem trenira sin Josea Mourinha...
Vidi originalni članak

Jose Mourinho je korak bliže odlasku iz Real Madrida. Španjolski mediji prenose vijest kako je predsjedniku momčadi Canillasa u kojoj mu trenira sin, povjerio kako ga sljedeće sezone neće biti u španjolskoj prijestolnici.

- Mourinho nam je rekao kako sljedeće godine neće moći razgovarati s trenerima jer neće biti ovdje. Ako Mourinho ode bit će to velik gubitak za španjolski nogomet. Nadam se da Florentino Perez to može popraviti – rekao je predsjednik Canillasa Manuel Alvarez za program televizijske emisije Punto Pelota.

Svjetski mediji naveliko špekuliraju kako će renomirani portugalski stručnjak na kraju sezone, bez obzira osvoji li s Realom Ligu prvaka ili ne, napustiti Santiago Bernabeu.

Izuzev Chelseaja, njegovo se ime često spominje i u kontekstu mogućeg preuzimanja PSG-a ili Monaca.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • mcjvc1 18.04.2013.

    Guleuk dijete drago,mora da ti je stariji brat ujedno i tata pa se zbog tvog komentara ne ljutim na tebe. Neka je sretna tvoja maloumna obitelj i rodbina na čelu s tobom šugavi navijaču još šugavijeg kluba.

  • ecolozzi 18.04.2013.

    Mene više muči što nema benzina u autu, a radim i vikende i petke i svetke.

  • guleuk 18.04.2013.

    ODGOVOR MCJVC1: mama ti je nevideni mesar, caca nevidena pedercina a cila familija s tobom na celu je nevideni smrad..pa koliko je taj real bacio para na tkz zvijezde a nikad da naprave momcad..pa u svlacionici je izgledalo kao da tri momcadi sjede tamo a ne jedna.. sve dok nije dosao VELIKI MOU!! I sada kad je nesto napravio (ujedinio mocad, kup kralja, prvenstvo, fali samo LP) serete po njemu i drugima a nemate pojma ko vas je obukao jutros jebeni katalonci...iako navijam za real volio bi vidjeti da osvoje ovogodisnju LP pa nek mou ode ca sa zasluzenom kapom do poda pa cemo vidjeti kako ce bez njega u sljedecoj sezoni...hahahaha jedva cekam da vam svima mou zacepi usta pokalom LP!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare