To je to što me zanima!

Otkrivamo misterij ispumpanih lopti na koje se Hajduk žalio: 'Htio sam da se dečki odmore'

Splićani su u usmenom prigovoru delegatu poslije utakmice s Varaždinom (1-1) poručili kako su ispumpane lopte predstavljale veliki problem i domaćem golmanu Oliveru Zeleniki...
Vidi originalni članak

Očekivao sam više od Hajduka. Kad vidite taj napad Hajduka Brekalo, Livaja i Sahiti, to izgleda impresivno. Znam da im nije pomogao težak teren, ali on nije razlog zašto Splićani nisu pobijedili u Varaždinu, kaže nam Oliver Zelenika (30).

Pogledajte sažetak utakmice: Varaždin - Hajduk 1-1

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Subotnja utakmica Varaždina i Hajduka (1-1) donijela je brojne repove, kako priču o neuvjerljivom suđenju Frana Jovića, tako i onu o - ispumpanim loptama. Da, Splićani su se poslije utakmice na to žalili delegatu, tada mu usmeno poručili kako su one smetale i domaćem vrataru.

NEVJEROJATNA PRIMJEDBA! Predstavnik Hajduka: Pa lopte nisu bile dovoljno napumpane!

- Ispumpane lopte? Ma meni je to malo smiješno, na kraju je i klub dao priopćenje oko toga. Moja situacija? Samo sam u teškoj situaciji za svoju momčad htio uzeti dodatnih 30-45 sekundi, dati dečkima da dođu do predaha. Da, zadržavao sam vrijeme, nisam imao problema s loptama - iskreno nam kaže Zelenika, pa dodaje:

- Lijepo je igrati utakmice u takvom ambijentu, pao je i rekord našeg stadiona. Meni je ljepše igrati pred punim tribinama, u pravoj nogometnoj atmosferi. I ta publika vam donosi dodatan motiv. Pa svi smo se za vrijeme korone žalili kako je užasno igrati pred praznim tribinama, tako da ovoliko navijača na utakmicama svi moramo cijeniti.

IPAK JE SVE ČISTO... Varaždinci odgovorili Hajduku: Pokrenuli smo internu kontrolu lopti, ali sve su bile napumpane

Vama je pred Torcidom bilo zanimljivo...

- E, bilo je svega. U teren su padali ključevi, upaljači, čak i mobiteli što nikad nisam doživio u karijeri. U nedjelju ujutro smo odradili regeneraciju, pa u tom petercu skupili i 30-40 eura kovanica, ha, ha. A vjerojatno su nešto pokupili i skupljači lopti. Ali to je sve očekivano u ovako važnim utakmicama, ništa strašno.

Jeste li poslije utakmice popričali s prijateljem Markom Livajom?

- Nismo puno pričali, ali jasno kako je on bio vidno razočaran konačnim ishodom, samo smo si poručili "vidimo se u utorak". Ma on je ozbiljna kvaliteta, sve opasne situacije su išle preko njega, na kraju mi je i zabio, ali iz zaleđa. O njegovoj kvaliteteti ne treba ni pričati.

SPORNA SITUACIJA Drugi kut Livajina poništenog gola potvrdio: To je bilo zaleđe

Zelenika je nastavio...
- U prvom poluvremenu smo bili jako dobri, odlično se branili, limitirali Hajduk na samo dvije šanse. Kasnije se kod njih uvukla nervoza, žao mi je zbog toga koji su nam zabili, ali Sigur je stvarno sjajno pogodio, svaka mu čast. Nama je ovaj bod podstrek za dalje, sad neopterećeni idemo na Poljud.

Varaždince sad u utorak očekuje gostovanje na Poljudu, novi ogled s Hajdukom, ali u okviru Kupa Hrvatske.

- Vjerujem da će oni sada biti još i motiviraniji, očekujem ozbiljan pritisak Hajduka u prvih pola sata. Ako to izdržimo, u njihove redove bi se mogla uvući nervoza, a tada naše šanse rastu. Borit ćemo se kao koliko možemo, ipak je i u ovoj utakmici puno veći pritisak na Hajduku - završio je Zelenika. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Vladovladić_2 26.02.2024.

    Ima pravo da se sprda sa hajdukom kad ih nije sredio iz penala kao Dinamo.

  • Bajo63 25.02.2024.

    Haha sad su im i lopte krive ovog nema nigdje

  • Šipumiloma 25.02.2024.

    Jadnjuk se izdušija ka balun!

Komentiraj...
Vidi sve komentare