To je to što me zanima!

Otočko tenisko čudo Robson prekinula s trenerom Krajanom

Nakon šest uzastopnih poraza u prvim kolima, Laura Robson se zahvalila Željku Krajanu i u Madridu u 1. kolu svladala Agnieszku Radwansku (4. igračicu svijeta)
Vidi originalni članak

Britanski su teniski novinari naveli kako njihova najveća teniska nada, 19-godišnja Laura Robson, u Madridu igra kao oslobođena. A razlog je, tvrde, prekid suradnje s trenerom, Varaždincem Željkom Krajanom, s kojim je počela surađivati nakon OI u Londonu. 

Nakon šest uzastopnih poraza u prvim kolima, Laura se zahvalila Krajanu i u Madridu u 1. kolu svladala Agnieszku Radwansku (4. na svijetu). Prva joj je to pobjeda nad igračicom iz topa pet.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hbcro7 09.05.2013.

    Otočko tenisko čudo??? Pa ima 19 godina i "tek " je ušla među 50 najboljih! Prije bih za Donnu Vekić rekao da je čudo-16 godina i top 80,za koji mjesec će biti ispred Robson. Robson je jako napredovala uz Krajana,on ju je doveo do dobrih rezultata u trenutku kad je prošle godine bila izvan 100 i bez ikakvih rezultata do uspjeha na US Openu i u Australiji i pobjedama nad nekim top 10 igračicama.Nije on kriv što su je Britanski mediji počeli dizati u zvijezde,a ona se umislila. Njen problem je psihički a ne u igri. Mislim da je Krajan napravio sjajne stvari sa Safinom i mogao je isto tako pomoći i Robson.

  • lovac_u_mutnom 08.05.2013.

    Tražio pi*ke od nje !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare