To je to što me zanima!

Otpali Valčić i Šprem: Sada tek počinje zahtjevni dio priprema

Odlučili smo skratiti popis za dva imena, u Poreč ne idu Lovro Šprem i Josip Valčić. Oni će raditi po posebnom programu kod kuće, rekao je izbornik Slavko Goluža
Vidi originalni članak

Počinjemo raditi na metodičkim vježbama obrane i napada. Ovo do sada je bilo isključivo podizanje fizičke spreme. Sada dolazi onaj zahtjevniji dio i u ove dvije utakmice ćemo probati neke varijante, rezultat nije bitan, rekao je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža.

Izbornik je skratio popis igrača na koje će računati na Olimpijskim igrama za dva imena. U Poreču će s pripremama nastaviti 18 igrača.

- Odlučili smo skratiti popis za dva imena, u Poreč ne idu Lovro Šprem i Josip Valčić. Oni će raditi po posebnom programu kod kuće i bit će na raspolaganju ako će zatrebati. Ne samo oni nego bilo tko od 28 igrača s početka priprema - najavio je Goluža.

U planu taktičkih priprema u Poreču nalaze se i dvije vrlo jake utakmice sa Švedskom. Prva je na rasporedu u nedjelju (8. srpnja) u 20.30 sati.

- Prilagodili smo termine ljudima koji uživaju u kupanju i suncu. Protivnik je dobar i ne vidim razloga da dvorana ne bude puna. Dečkima treba poticaj za nastavak priprema za Olimpijske igre - zaključio je izbornik pozivom navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kr1303 04.07.2012.

    kad sam vidio naslov, pomislio sam na Tončija Valčića i Gorana Šprema :D

  • lessi 03.07.2012.

    hvala bogu da neću morat gledat ovog valčića mlađeg

  • šušu 03.07.2012.

    ne joso :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare