To je to što me zanima!

Otpao dogovoreni termin meča Fury - Usik. Krivac je Ngannou

Nećemo ići na termin u prosincu, Tyson neće biti spreman za to. Nije dovoljno pet do šest tjedana priprema, iza njega je teška borba, rekao je promotor Frank Warren
Vidi originalni članak

Ušli su u ring Tyson Fury (35, 34-0-1) i Oleksandr Usik (36, 21-0) nakon što je 'Gypsy King' podijeljenom sudačkom odlukom slavio protiv Francisa Ngannoua (37, 0-1) te potvrdili međusobni okršaj za ujedinjenje teškaških titula koji je trebao biti na rasporedu 23. prosinca, ali ipak ćemo pričekati nešto duže.

TAKAV JE PLAN Fury i Usik sučelili su se u ringu: Poznat je datum spektakla za ujedinjenje teškaških pojaseva

I sam promotor Frank Warren tad je u ringu istaknuo da nije sigurno kako će se spomenuti dvojac boriti krajem godine jer se Fury još mora oporaviti od meča protiv bivšeg UFC-ovog teškaškog prvaka, a to se sad potvrdilo.

- Nećemo ići na termin u prosincu, Tyson neće biti spreman za to. Nije dovoljno pet do šest tjedana priprema, iza njega je teška borba - rekao je Warren, a ESPN-ov Mike Coppinger potvrdio na X profilu.

Što se tiče mjesta održavanja, i dalje stoji da bi se veliki okršaj trebao održati u saudijskoj prijestolnici Rijadu, a u ugovoru postoji klauzula revanša bez obzira na ishod meča tako da ćemo ih vjerojatno gledati dva puta iduće kalendarske godine. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ArminVanBuuren 01.11.2023.

    Dvije male posjekotine i odgoda par mjeseci i to u Boksu... Pa ovo je za smijanje... E Mirko Filipovic, svake godine dokazuju ove curice od boraca kakav si ti Borac bio i sa slomljenim rebrom se borio i po dvije u jednom danu i to u PRIDEu, a ovo je boks...

  • Jopazg 01.11.2023.

    Usyk ce ga pomest. Mene samo zanima kad je konacno Hrga na redu za neki spektakularni mec. Decka uporno svi izbjegavaju,i taj boks je postao lakrdija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare