To je to što me zanima!

Otpisivali su ga, a sad se boje da ne pobjegne u drugi klub...

ZABIJAO KAO NA TRACI Posudbe nisam shvatio kao kaznu nego priliku i sad mi se to vraća. Zovu me i na razgovor oko produženja ugovora, kaže Tomislav Kiš...
Vidi originalni članak

Prije četiri godine došao sam u Split, lijepo mi je ovdje od prvog dana, ali zadnjih desetak dana je definitivno najljepše razdoblje u mojoj karijeri i u životu, kaže Tomislav Kiš.

Klinac sa zagrebačke Trnovčice ljubimac je Torcide. Hvalili su Kiša svi treneri, no nisu mu vjerovali. Morao je na posudbe u Dugopolje, Goricu, Zavrč...

- Nisam to shvatio kao kaznu nego kao priliku da igram, napunim se samopouzdanjem i zabijem što više golova. Sad mi se sve polako vraća - kaže Kiš, koji razliku između bivših trenera te Damira Burića, kojim je oduševljen, opisuje vrlo jednostavno:

- Za razliku od njih, on mi vjeruje. Voli pričati s igračima, vidi se da radi i živi za Hajduk. Uspio nas je homogenizirati i napraviti sjajnu atmosferu u svlačionici.

Kišu ugovor istječe iduće ljeto, na zimu bi mogao potpisati za neki drugi klub, pa mu je sportski direktor Vučević najavio pregovore oko produženja ugovora.

- Iz kluba su mi kazali da žele razgovarati, uskoro ćemo sjesti za stol i, vjerujem, naći dobro rješenje za obje strane. Neće tu biti problema - kazao je 21-godišnji napadač koji je u tri zadnje utakmice zabio tri gola. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • bbbbbrrrrr 01.08.2015.

    za borbu za 3 mj nije loš

  • mery46 01.08.2015.

    kiš kiš kiš

  • titanik guzi klaunuškog 01.08.2015.

    Kiš Kiš Kiš Kiš!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare