To je to što me zanima!

Otpustio ga je pa mu zahvalio: 'Scolari zaslužuje poštovanje'

Na službenim stranicama Brazilskog nogometnog saveza potvrdili su odlazak Luiza Felipea Scolarija s mjesta izbornika i njegova stožera. Usto su im se i zahvalili...
Vidi originalni članak

Nakon što je ostavka brazilskog izbornika Luiza Felipea Scolarija i cijelog stručnog stožera prihvaćena, o čemu smo već pisali, stiglo je i službeno priopćenje Brazilskog nogometnog saveza (CBF) koji blagim tonovima ispraća one koji su vodili "seleção" do četvrtog mjesta na netom završenom Svjetskom prvenstvu.

- Trener Luiz Felipe Scolari i njegov stručni stožer predali su svoje pozicije odboru Brazilskog nogometnog saveza. Otkaz je prihvatio predsjednik Marin koji je ljubazno zahvalio svim trenerima i igračima te, u dodatku, brazilskim navijačima za podršku tijekom Svjetskog prvenstva - stoji na službenim stranicama CBF-a.

- Scolari i njegov stručni stožer zaslužuju naše poštovanje i zahvalnost. Bili su odgovorni za vraćanje ljubavi brazilskom narodu za reprezentaciju iako nisu ostvarili naš najveći cilj - dodaju iz CBF-a ističući kako predsjednik i potpredsjednik podršku svjedoče to onime što su vidjeli na gradskim ulicama.

- Ljudi su na ulicama bili odjeveni u žuto-zeleno pokazujući nacionalnu zastavu s ponosom, što nije bilo viđeno dugo vremena. Naravno da su stožer i igrači iznimno pridonijeli tom osjećaju. Zato svima još jednom hvala.

Reprezentaciju će do daljnjega voditi Alexandre Gallo, izbornik U-20 reprezentacije.

Iz saveza su najavili kako će se predsjednik José Maria Marin po pitanju izbornika obratiti javnosti na konferenciji za novinare u četvrtak u 16 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • robert borić 17.07.2014.

    kad je 2002 osvojio prvenstvo tad su igrali igrači kojima nije trebao trener,čovjek nema dume o poslu trenera

  • zof 15.07.2014.

    Scolari je od reprezentacije Brazila uspio napraviti kantu za napucavanje gol razlike. Ne znam kakvu bi zahvalnost za to trebao dobiti. Nikad gora reprezentacija Brazila nije nastupila na svjetskim prvenstvima..

  • denis-zg 15.07.2014.

    Nagradili ga i zahvalili mu za najveću sramotu! Gdje je tu logika?

Komentiraj...
Vidi sve komentare