To je to što me zanima!

Otvorene prijave za 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera

Popularna zagrebačka atletska ulična utrka na 10 kilometara kroz centar grada tijekom prvog dana prijava već je popunila 50 posto svojih kapaciteta, a mjesta je sve manje. Utrka je na rasporedu 23. rujna
Vidi originalni članak

U četvrtak, 23. rujna, u simbolično vrijeme - 10.10 - otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera.

POGLEDAJTE VIDEO: Trčanje na Bundeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Popularna zagrebačka atletska ulična utrka na 10 kilometara kroz centar grada tijekom prvog dana prijava već je popunila 50 posto svojih kapaciteta, a mjesta je sve manje.

Ovogodišnje izdanje održat će se u nedjelju, 7. studenog, pod sloganom 'Glavu gore!', kao podsjetnikom na optimizam te izdržljivost koji su nam bili potrebno kroz turbulentno razdoblje protekle dvije godine.

Natpis s istom porukom također je vidljiv iznad kipa na glavnom gradskom trgu gdje će ove godine biti start i cilj utrke. Osim nove lokacije, novost je i timska utrka. Za sudjelovanje u timskoj utrci potrebno je oformiti grupu od 10 ili više trkača.

Uz ostale standardne favorite ravnu i brzu stazu, uzavrelu atmosferu te startni paket (majica, medalja, sportska marama) koji je ove godine u prikladno zlatnom ruhu, pozivamo vas da se prijavite na jubilarno izdanje Cenera na www.cener.hr.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 24.09.2021.

    Dobra utrka, dobro organizirana ali je prevelika guzva. Ne moze se uopce normalno trcati ako si imalo brz trkac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare