To je to što me zanima!

Ovacije za najboljeg: Modrić s navijačima podijelio Ballon d'Or

Luka Modrić dočekao je prvu prvenstvenu utakmicu Real Madrida od proglašenja najboljim na svijetu i na Santiago Bernabeu je donio svoju Zlatnu loptu. Navijači su ga pozdravili ovacijama
Vidi originalni članak

Luka Modrić podijelio je svoju Zlatnu loptu s navijačima na Santiago Bernabeuu.

Hrvatski kapetan i najbolji igrač svijeta s dragocjenom nagradom izašao je pred navijače Real Madrida u subotu uoči prvenstvene pobjede od 1-0 nad Rayo Vallecanom, a stadion ga je dočekao glasnim ovacijama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je je pozdravio navijače "kraljevskog kluba", Luka i njegova lopta su se fotografirali sa suigračima. Naravno, odmah pored Luke stajao je, zagrlivši ga oko vrata, veliki prijatelj i kapetan Reala Sergio Ramos.

Modrić je nagradu primio 3. prosinca u Parizu, a utakmica s Rayom je prva domaća prvenstvena Reala nakon gala večeri. Zbog toga su navijači morali čekati gotovo dva tjedna da pozdrave najboljeg na svijetu.

Utakmicu je odlučio gol Karima Benzeme u 13. minuti utakmice, Francuz je i započeo akciju, a onda je dočekao povratnu loptu Lucasa. U strijelce se upisao i Ramos, ali je njegov gol poništen zbog zaleđa.

Modrić je zamijenjen u sudačkoj nadoknadi.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • VOLBEAT 15.12.2018.

    Bravo legendo, potpuno zasluženo, koliko god to boljelo Ronalda, Messija, Griezmanna...!!!

  • giovanni123 15.12.2018.

    Samo je jedan Luka Mooooodriiiiic! ❤️🇭🇷❤️🇭🇷👏👑

  • krupa 15.12.2018.

    A intervju o medijima iz SN,svi ovi koji ga danas lažno slave,a uoči Rusije ga raspinjali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare