To je to što me zanima!

Ovacije za Zorana: Mamiću su priredili fenomenalan doček...

Zoran Mamić nije mogao poželjeti ljepši doček u Rijadu na početku novog poglavlja u trenerskoj karijeri. Aerodrom glavnog grada Saudijske Arabije bio je prepun njegovih obožavatelja
Vidi originalni članak

Jako mi je bilo teško odlučiti otići, ali sam procijenio da je za mene i obitelj to najbolje, rekao je sa suzama u očima na oproštaju od Dinama Zoran Mamić u petak.

Već u subotu bivši igrač i trener "modrih" imao je razlog za osmijeh. Po slijetanju u zračnu luku u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, dočekale su ga stotine navijača Al-Nassra, njegova novog kluba.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ole, ole, ole, ole, Zoran, Zoran", vikalo je razdragano mnoštvo i fotografiralo se s hrvatskim trenerom koji je s osmerostrukim prvakom Saudijske Arabije potpisao jednogodišnji ugovor.

- Za mene je ovo veliko iznenađenje. Znam da Al-Nassr ima veliku vojsku navijača, ali nevjerojatno je da ovako ujutro u ovo vrijeme, u šest ujutro, ima ovoliko ljudi na dočeku. Nevjerojatno - rekao je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • najobicnijidrskidripac 26.06.2016.

    ...konvertiraj na islam, ...s takvom facom dobro ces se uklopiti.

  • najobicnijidrskidripac 26.06.2016.

    ...samo pazi, tamo se ne sudi po hrvatskom principu; "nema dovoljno jasnih dokaza",... vec su za dekapitaciju sabljom u klececem polozaju dovoljne i indicije.

  • Lala1808 25.06.2016.

    samo nek se ne vraća

Komentiraj...
Vidi sve komentare