To je to što me zanima!

Ovaj put neće morati sakrivati grb: Mandžo u novom dresu...

Mandžo je igrao u dresu Juvea u sezoni 2004./2005. dok je bio u Marsoniji. Tada je preko grba talijanskog kluba prišio grb Marsonije. Sad će igrati u pravom dresu...
Vidi originalni članak

Stranica specijalizirana za informacije o opremi nogometnih klubova, Footyheadlines, prije službenog predstavljanja objavila je fotografije nove garniture Juventusovih dresova za sezonu 2014./2015, domaću, gostujuću i treću garnituru.

Juventus u sljedeću sezonu ulazi kao prvak Italije, pobjednik kupa i viceprvak Europe, a domaća garnitura dresova Stare Dame ostala je u prepoznatljivom dizajnu. 

Mario Mandžukić stigao je u Juventus ovoga ljeta iz Atletico Madrida, a ovo će mu biti drugi put da igra u Juventusovom dresu.

Mandžo je igrao u dresu Juvea u sezoni 2004./2005. dok je bio u Marsoniji. Tada je preko grba talijanskog kluba prišio grb Marsonije.

- Tad sam i zavolio Juventus. Dobili smo originalne dresove "stare dame", ali morali smo prišiti Marsonijin grb - istaknuo je Mandžukić, a komplet Juventusovih dresova iz Torina donio je tadašnji predsjednik Marsonije Dragan Marić.

Super Mario uzima Tevezovu "desetku"?

Talijanski kolege pišu kako bi Mandžo mogao uzeti Tevezovu "desetku", jer su brojevi 9 i 17 zauzeti, a nije nemoguće i da se Mandžo zamijeni s Moratom pa uzme njegovu "devetku", a Morata navuče broj 10.

Gostujući dres Juventusa bit će rozi s crnim detaljima. Treća garnitura dresova bit će crna sa zlatnim detaljima. Juve bi 1. srpnja trebao službeno predstaviti nove dresove.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • strmi007 30.06.2015.

    Bravo za Mandžu

  • mandjosb 30.06.2015.

    crni mi je super....

  • šteta 30.06.2015.

    pa,komentirat ću samo da je vjerojatno mandži i ostatku marsonije sigurno motiv za uspjeh bio juventus i zasigurno da se njemu ta želja ostvarila,a ostalo o tom potom

Komentiraj...
Vidi sve komentare