To je to što me zanima!

Ovaj put nisu nikoga kopirali: Procurili su novi dresovi Barce

Blaugrana se ovaj put vratila tradiciji pa su dresovi opet dobili crveno plave pruge, ali i zlatnu boju koja će ukrašavati linije oko pruga. Naravno, ne bi dres bio senzacija da nema nekih noviteta...
Vidi originalni članak

Nakon jednosezonskog eksperimenta s kockicama, Barcelona i njezin tehnički sponzor Nike su se ipak odlučili vratiti tradiciji i prugama. Popularna nogometna stranica Footy Headlines koja baš rijetko kad griješi i može se reći da radi točnije od švicarskog sata. Kao i uvijek, ekipa s popularne stranice je došla do informacija prije svih pa su u javnost pustili moguće Barcine dresove za sljedeću sezonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blaugrana se ovaj put vratila tradiciji pa su dresovi opet dobili crveno plave pruge, ali i zlatnu boju koja će ukrašavati linije oko pruga. Naravno, ne bi dres bio senzacija da nema nekih noviteta, pa je tako Nike po prvi put u povijesti stavio pruge i na rukave. 

Dresovi izgledaju zaista lijepo i Katalonci su očito shvatili da nije lijepo kopirati i krasti od drugih. Naravno, asociramo na kockice (identične hrvatskim) koje su podignule dosta prašine u javnosti, ali je Barcelona i dalje imala dobar profit u marketingu zahvaljujući jakom brendu i popularnosti pa je prodaja dresova išla solidno.

Jesu li dresovi istiniti ili ne, ne znamo, ali riječ je o stranici koja gotovo nikada ne griješi pa vas stoga pitamo, jel' vam se sviđaju novi dresovi Barcelone? 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • johnny001122 25.12.2019.

    ja ne znam di vi stalno vidite kocke.

  • 24.12.2019.

    bogme,nisu zadovoljni niti z jednim dresom...

  • WieJaNein 24.12.2019.

    Standardno ružni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare