To je to što me zanima!

Ovako izgledaju dlanovi braće Sinković nakon 500 km veslanja

Braća Sinković pripremaju se za nadolazeće Olimpijske igre, a na društvenim mrežama objavili su fotografije ruku punih žuljeva koje pokazuju kroz koliku bol veslači prolaze da bi došli do uspjeha
Vidi originalni članak

Na muci se poznaju junaci! Vaslačka braća Martin i Valent Sinković na društvenim mrežama objavili su fotografije dlanova punih žuljeva. 

POGLEDAJTE VIDEO: Braća Sinković

Svjetski i olimpijski prvaci mukotrpnim vježbanjem dolaze do rezultata, a ovakve fotografije dokazuju koliko je truda potrebno uložiti da biste bili jedni od najboljih sportaša svih vremena. 

Uz objavu su napisali da su u 14 dana odradili 24 treninga i odveslali 500 kilometara, a sve kako bi obranili zlatnu medalju u dvojcu na pariće u nadolazećim Olimpijskim igrama. 

Pri samom pogledu na žuljeve jasno je da bez muke, krvi i znoja nema vrhunskih rezultata koje upravo ovaj nepobjedivi dvojac postiže.

"Svaka čast dečki, zato i jeste šampioni", "Svaka cast dečki, samo naprijed, žuljevi su dokaz da je priprema odlično odražena", neki su od komentara ispod objave braće Sinković. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Svetac_1_1 15.03.2021.

    A valjda im još nije iz guzice došlo u glavu da postoje veslačke rukavice.

  • savagetyrone 15.03.2021.

    Sta bi mi sad trebali? SMS za zavoje?

  • 15.03.2021.

    Ipak su im na desankama veći žuljevi hm hm?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare