Sport

Komentari 38

Ovako izgledaju dlanovi braće Sinković nakon 500 km veslanja

Ovako izgledaju dlanovi braće Sinković nakon 500 km veslanja

Braća Sinković pripremaju se za nadolazeće Olimpijske igre, a na društvenim mrežama objavili su fotografije ruku punih žuljeva koje pokazuju kroz koliku bol veslači prolaze da bi došli do uspjeha

Na muci se poznaju junaci! Vaslačka braća Martin i Valent Sinković na društvenim mrežama objavili su fotografije dlanova punih žuljeva. 

POGLEDAJTE VIDEO: Braća Sinković

Svjetski i olimpijski prvaci mukotrpnim vježbanjem dolaze do rezultata, a ovakve fotografije dokazuju koliko je truda potrebno uložiti da biste bili jedni od najboljih sportaša svih vremena. 

Uz objavu su napisali da su u 14 dana odradili 24 treninga i odveslali 500 kilometara, a sve kako bi obranili zlatnu medalju u dvojcu na pariće u nadolazećim Olimpijskim igrama. 

Zagreb: Braća Sinković u utrci protiv osmeraca na Jarunu osvojili drugo mjesto

Pri samom pogledu na žuljeve jasno je da bez muke, krvi i znoja nema vrhunskih rezultata koje upravo ovaj nepobjedivi dvojac postiže.

"Svaka čast dečki, zato i jeste šampioni", "Svaka cast dečki, samo naprijed, žuljevi su dokaz da je priprema odlično odražena", neki su od komentara ispod objave braće Sinković. 

Najčitaniji članci