To je to što me zanima!

Katalonske naslovnice: Ovako prolazi Real Madrid, klasika...

Real drugu godinu zaredom izbacuje Bayern uz kontroverzne sudačke odluke. Prošle sezone Viktor Kassai pogurao je Real dalje, a ovaj put čak i igrači Reala priznaju da je bio penal koji Cakir nije vidio
Vidi originalni članak

Španjolski mediji nisu jednako popratili Realov prolazak u finale Lige prvaka.

Dok madridska Marca i AS slave treći finale Lige prvaka zaredom i ukupno 16. u ovo natjecanju, katalonski mediji to su popratili ciničnim naslovnicama aludirajući na pomoć suca koju je Real protiv Bayerna imao drugu godinu zaredom.

Bayern je u Madridu odigrao 2-2 i ispao nakon 2-1 poraza u prvoj utakmici. No turski sudac Cuneyt Cakir propustio je suditi čisti penal nakon što je lopta pogodila Marcela u ruku, što je lijevi bek sam priznao nakon utakmice. Ako je to nekako promaklo Cuneytu Cakiru, teško da je moglo promaći pomoćnom sucu, a još manje onom na liniji peterca koji je najbolje vidio. 

 

Prošle godine Madriđani su također dobili prvu utakmicu.

Bavarci su u Madridu slavili 2-1, ali igrali su s 10 igrača nakon što je Arturo Vidal prestrogo dobio žuti karton. U isto vrijeme, Casemiro je mogao dobiti drugi žuti karton samo da je izvadio letvu i njome opalio nekog realovca.

Uz to je Real u produžetku jedan gol zabio iz ofsajda.

Tada je sudio Viktor Kassai.

Mundo Deportivo ovosezonski prolazak Reala popratio je naslovnicom 'Un clasico', u prijevodu - klasika. Na slici je Marcelo, koji je nakon utakmice priznao da je bio penal.

Katalonski Sport iskombinirao je riječi pjesme Realovih navijača  "Asi, asi, asi gana el Madrid" (ovako pobjeđuje Madrid), ali u njihovom kontekstu to znači: 'Ovako prolazi Madrid', aludirajući na sudački poguranac i sreću koju je imao Real u vidu velike pogreške golmana Ulreicha.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • dottie 03.05.2018.

    Katalonske novine, najneobjektivniji pisac itd..

  • sumarinac 02.05.2018.

    Hala Madrid y nada mas.

  • ManUtd90_1 02.05.2018.

    Svi ljubpmorni na Real zajedno s Markom na celu mogu Pereza i drustvo lagano povuci

Komentiraj...
Vidi sve komentare