To je to što me zanima!

Ovako su osvojili LP: Objavili dogovor Luke i ekipe za finale

Moramo izbjegavati glupe prekršaje jer su vrlo jaki u skoku. Sredit ćemo ih u kontrama. Ista je stvar s drugim prilikama. Moramo dobro komunicirati u tim trenucima, bila je Ramosova poruka
Vidi originalni članak

Treći naslov Lige prvaka zaredom osvojio je Real Madrid protiv Liverpoola (3-1) prije četiri mjeseca u Kijevu. Poguralo je to, uz srebro na SP-u, našeg Luku Modrića prema svim pojedinačnim nagradama ove sezone, a klub su napustili trener Zidane i Cristiano Ronaldo

 

Real je na Twitteru objavio razgovor iz svlačionice, u kojem tijekom masaže Modrić, Ramos i Carvajal smišljaju plan kako srušiti Liverpool:

- Moramo ih jako pritisnuti. Oni kombiniraju izrazito brzo i moramo to zaustaviti, moramo zaustaviti njihovu trojicu naprijed. Moramo im biti blizu i zaustaviti ako se pokušaju osloboditi pritiska. Držimo ih na 40 metara od gola - rekao je Carvajal.

- Moramo izbjegavati glupe prekršaje jer su vrlo jaki u skoku. Sredit ćemo ih u kontrama. Moramo dobro komunicirati u tim trenucima. Na svaku loptu koju izbace moramo ići do samog kraja - ubacio se Ramos.

- Ako njihovi braniči budu išli skroz prema naprijed ne možemo ih loviti cijelo vrijeme jer ćemo do 60. minute biti mrtvi. Moramo birati svoje bitke - kaže opet Carvajal.

- Baš onako kako smo radili protiv Juventusa. Igrali smo na isti način - ubacio se sad Modrić.

- Pustimo njihove braniče da imaju loptu - odgovorio je Carvajal

- Da, upravo tako - zaključio je kapetan Vatrenih.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • lesijaka 24.09.2018.

    Ipak je Çakir najbolji Realov a i Hrvatdki igrač.

  • mandrillost 24.09.2018.

    Smjesno mi je vidjeti natpise da je Pred vodio HR do finala! Kakva sramota tako nesto napisati. Ali nije za cudit posto u HR uvijek isplivaju kriminalci i kojekakvi brendovi. Zar Subasic nije svojim obranama doprinio finalu?! Zar Perisic svojim golovima nije doprinio,Mandzo svojom trkom,borbenoscu. Kakav Pred?! Falio odlucujuci jedanaesterac protiv Danske i zbog njega smo usli u raspucavanje!! To sto netko podijeli predasistencijske lopte ne pravi ga igracom. Koji sve laici komentiraju nogomet to je uzas! U HR ekipi,najmanje od svih je Pred doprinio,a ispred njega su sigurno Perisic,Mandzukic,Subasic pa u nekim trenucima Vida i ostali.

  • no sleep 24.09.2018.

    nazvat maksimir po Luki Modriću

Komentiraj...
Vidi sve komentare