To je to što me zanima!

Ove slike idu u svijet! Subašić plače, Šime spava na zastavi...

Uštipnite se i ne brinite, ne sanjate, ovo je stvarnost. Zatvorite na tren oči bez ikakvog straha, kad ih otvorite, vidjet ćete kako Hrvatska slavi.
Vidi originalni članak

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva! Pročitajte ovu rečenicu, uštipnite se i ne brinite, ne sanjate, ovo je stvarnost. Zatvorite na tren oči bez ikakvog straha, kad ih otvorite, vidjet ćete kako Hrvatska slavi. Vidjet ćete kako Hrvatska plače. Od sreće.

Vidjet ćete Mandžukića, Vrsaljka, Subašića i ostale kako na terenu u Moskvi hodaju ogrnuti hrvatskim zastavama. Vidjet ćete dečke koji su odigrali utakmicu života, vratili se protiv Engleske i pokazali što je srce Vatreno. 

Vidjet ćete momčad koja je gubila utakmicu, ali ne i nadu. Vidjet ćete dečke koji su stali ispred Engleske, nogometne velesile, dečke koji su treću utakmicu zaredom igrali produžetke. Umorni, potrošeni, ali u isto vrijeme prkosni i ponosni. 

Ovo je Hrvatska, ovo su Vatreni!

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 352

  • pera75 14.07.2018.

    Pesma nije losa jel sam ja iz srbije ali radovanje je bilo cudmo i smesno ali bilo je stvarno iznenadjenje da hrvati dodju u finale

  • ivana02_1 13.07.2018.

    Bravo decki

  • IvanBareBaričević 12.07.2018.

    Dečki moj dragi najdraži...ne postoje riječi ni na jednom jeziku ovoga svijeta da se njima opiše zahvalnost koju osjećam prema vama. Količina ponosa što sam rođen kao Hrvat je neopisiva,usprkos svemu negativnom u našoj "maloj" državi, ovo što ste vi napravili baca u sjenu sve to isto negativno. Jednom prilikom u jednom Zadarskom kafiću sjedim stol do stola pored našeg Rakitića i mislim si "dal da ga pitam za sliku i autogram, ma neću čovjeka smetat nek pije kavu u miru Božjem" Sad mi je žaooooooo ko pasu što se kaže,ali evo bit će prilike nakon francuza kad se naši dečki vrate sa "bokalom" za slikanje i autograme :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare