To je to što me zanima!

Overeem: Fjodor? Dvaput je odbio boriti se protiv mene...

Vidjet ćemo što će sada biti. Fjodor je zasad slobodan borac, a ja ću u ring protiv protivnika kojega mi UFC namjesti, rekao je nizozemski borac Alistair Overeem...
Vidi originalni članak

Fjodor Jemjeljanjenko pregovara s UFC-om i nije nemoguće da legendarnog Rusa i prema mnogima najboljeg borca svih vremena opet vidimo u kavezu. 

- Istina, pregovaram s UFC-om i s još nekim organizacijama. Sve ćete uskoro saznati. Osjećam da je nakon tri godine vrijeme za povratak u ring - objavio je nedavno ruski borac. 

Alistair Overeem u intervjuu za GNP.de otkrio je kako je Fjodor odbio dvije borbe protiv njega 2011. i 2012. godine. Nije htio špekulirati o razlozima, ali je rekao kako ne bi imao ništa protiv da se sad nađu u UFC-u.

- Vidjet ćemo što će biti. Fjodor je zasad slobodan borac, a ja ću u kavez protiv svakoga koga mi UFC namjesti - rekao je Overeem i dodao:

- Htio sam se boriti protiv njega 2011., ali na kraju sam u ringu bio protiv Werduma. Čak i nakon tog meča pokušali smo dogovoriti borbu s Fjodorom, ali on je oba puta odbio - rekao je Nizozemac.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • KnezDomagoj 10.08.2015.

    Razbio bi te Rus kao mačku da ne koristiš to što koristiš. A i ovako bi bilo egal.

  • iPhone_1 09.08.2015.

    pazi hodajuce apoteke...nisi ti dostojan da budes u istoj recenici s Fedorom a kamoli u ringu prevaro!!

  • fear 09.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare