To je to što me zanima!

Overeem: Navijao sam za Cro Copa, kakva sjajna pobjeda...

Bravo za Mirka! Pokazao je da stari borci još imaju što za reći. Sad ima omjer 6-0 u revanšima, napisao je Roy Nelson, protiv kojeg se Mirko borio 2011. godine...
Vidi originalni članak

Desna noga bolnica, lijeva noga groblje? Mirko će morati malo doraditi tu legendarnu izjavu i negdje u sve to ubaciti - lakat. Ono što je hrvatski borac napravio u Krakowu oduševilo je borilački svijet. Gabriel Gonzaga dominirao je u prve dvije runde, Mirko se samo branio i strpljivo čekao. A onda je izvukao novo oružje. Lakat.

Vine

Gonzaga je bio uzdrman. Mirko je krenuo i nije stajao. Sve dok ga sudac nije zaustavio. Brazilac je morao u bolnicu, a Mirko je završio s par šavova zbog razbijene arkade. Ono puno važnije, konačno je raščistio račun iz 2007.

- Ovo mi je bila jedna od najvažnijih pobjeda u karijeri. Ne zbog UFC-a, nema to veze s tim. Zbog sebe - rekao je Mirko nakon borbe.

A oduševljene su bile i zvijezde borilačkih sportova. Neki su bili uz kavez na UFC eventu u Krakowu, a drugi su pratili borbu preko interneta. 

- Sjajna pobjeda za Cro Copa! Navijao sam da hrvatska senzacija napravi veliki povratak - napisao je Alistair Overeem na Twitteru.

Cro Cop je prije ove posljednju borbu imao protiv Roya Nelsona 2011. godine. Nelson također nije htio propustiti novi okršaj Mirka i Gonzage.

- Bravo za Mirka! Pokazao je da stari borci još imaju što za reći. Sad ima omjer 6-0 u revanšima - napisao je Nelson.

Igor Pokrajac poručio je kako bi volio vidjeti novi okršaj Mirka i Minotaura, Stipe Miočić, s kojim se Mirko spremao za ovaj meč, napisao je da je nevjerojatno sretan, dok je zadovoljan bio i šef UFC-a, Dana White.

- WOW!!! Cro Cop je okrenuo borbu! - napisao je White.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • bonecrusher 15.04.2015.

    Realno gledajući listu top-15, Mirko ima velike šanse čak i osvojiti naslov. Ispred njega je "ekipa" starih znanaca od kojih je većinu već pobijedio (osim Nelsona i Mira) - Barnett mu je bio "mušterija 3 puta i uvijek je dobio po lampašu. Hunta je pobijedio, Overeem gubi sigurno, zapravo, sve mi se čini da ćemo gledati u borbi za naslov - 2 hrvata...Miočić je 4. i borba za naslov mu je vrlo izgledna, a Mirko bi pobjedom protiv Mira ili Nelsona doskočio odmah tu u sam vrh. Iako Miočić kaže da se nikad ne bi mogao boriti protiv Mirka - to je čista glupost-- pa već na treninzima su se luđački tukli da su obojica bili krvavi..pa kak se onda ne bi tukli kad je naslov u pitanju???

  • B_a_n_a_n_a 12.04.2015.

    jedan je opis.. ŽIVOTINJA!!!

  • - DAVOR - 12.04.2015.

    ovo se zove pravljenje faširanca

Komentiraj...
Vidi sve komentare