To je to što me zanima!

Ovi momci bez žena ne mogu izdržati baš niti dana

Čovjek je seksualno poremećen, svojedobno je rekao jedan od Realovih igrača za Ronalda. No od Brazilca ima i puno 'gorih’ i željnijih seksa
Vidi originalni članak

Onog trenutka kad dres zamijene “civilkom”, za neke od najboljih sportaša svijeta počinje druga, gotovo jedanko uspješna “karijera”. Nekoliko sati na dan trče za loptom, preostali dio dana za - ženama. Tako je brazilski Ronaldo na vrhuncu nogometne karijere bio i na vrhuncu one “ljubavne”. Besplatno ili platiti, njemu je bilo svejedno. Samo nakratko se skrasio u braku s lijepom Milenom, ali kad je puknuo brak, ponovno je puknuo i Ronaldo.
- Čovjek je seksualno poremećen. Ne može izdržati ni jedan dan bez seksa - rekao je svojedobno jedan od Ronaldovih suigrača iz Reala, ali zbog posljedica tih riječi htio je ostati anoniman.
U počecima ove “nove karijere” Brazilac je preferirao igru “jedan na jedan”, ali poslije je uživao u brojčanoj inferiornosti. Čak i višestrukoj. No unatoč tome što su ga mnoge imale, rijetko su kad izašli hvalospjevi na račun njegove “ljubavne” moći. Zato portugalskog Ronaldo bogami itekako jesu. Manekenka Nereida, s kojom je nedavno bio u vezi, za osjećajnu stranu Portugalca i nije rekla baš puno dobrog, ali kad je na red došao krevet... Wilt Chamberlain je najveći svjetski Casanova, Jarić odmah do, Vialli, talijnski idol, a i Hrvatska ima svoje adute - Ivicu Žurića, Idrizija...

U CHAMBERLAINOVOM KREVETU 20.000 ŽENA

Nekadašnji igrač LA Lakersa slovi kao jedan od najboljih košarkaša, ali ljubavnika svih vremena. U jednoj utakmici je zabio 100 koševa, što je čudo, ali je i spavao sa 20.000 žena, što je još veće čudo. Mnogi tvrde da je brojka zaista istinita.

U RODMANOVOM KREVETU I  NAŠE DJEVOJKE

Nakon “bezbroj” avantura skrasio se s Madonnom, potom i s Carmen Electrom, ali je na kraju shvatio da veza ipak nije za njega. Ponovno je “prolupao”, na sreću mnogih žena, uključujući i nekih poznatih Hrvatica koje su završile u njegovu krevetu dok je bio u Zagrebu.

RONALDO BEZ SEKSA NE MOŽE NI DAN

Ne, ovo nije samo fraza, nego prava istina. Nekoć najbolji napadač svijeta uvijek je imao nekoliko opcija u pričuvi, a kad su i one propale, plaćao je prostitutke. Čak i kad je s reprezentacijom dolazio u Split, prvi zahtjev mu je bila - prostitutka.

VIALLI "UBIO" SVE CASANOVE
Bez obzira što je u karijeri napravio puno toga, Talijani bivšeg nogometaša Gianlucu Viallija prije svega pamte što je istodobno bio u bazenu s tri najpoznatije talijanske voditeljice. Navodno je sa svakom od njih imao puno više od prijateljstva.

ADRIANA LIMA NAPOKON SMIRILA JARIĆA

Srpski košarkaš Marko Jarić slovi kao jedan od najvećih zavodnika u cijelom svjetskom sportu. Jer dok većina sportaša puca na sve, on je pucao samo na “neosvojive”. Povezuju ga s brojnim talijanskim manekenkama i voditeljicama, a smirio se tek u naručju brazilske manekenke Adriane Lime.

NEREIDA BILA SAMO STANICA U NIZU
Prelijepa Portugalka u igraču Manchestera vidjela je ljubav svog života. No njemu je ona bila samo još jedna stanica u nizu. Imao ih je tko zna koliko prije nje, već dan nakon i novu veliku ljubav.

IDRIZI SPAVAO S 500 ŽENA
Nekoć najbolji hrvatski karataš rijetko kad se hvalio medaljama kao s time što je spavao s čak 500 žena. Točnije, on tvrdi to, a mi mu, naravno, vjerujemo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • chevaper 25.04.2009.

    hmm mackica mozda neznas kako muski misle i rade ako je dobra vecer mogu ja 3-4 puta za redom a rock zvjezdama se grupijice naslazu po 4-5 odjednom i to ispred vrata druge cekaju...

  • luna2 25.04.2009.

    a ja velim ,gluposti i svašta papir trpi...

  • SmackThat 25.04.2009.

    A koliko sam ja glupačica oprašio, a srednje sam situiran, tj. stari mi je odvjetnik, a di neće neki nogometaš, ajde bježi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare