To je to što me zanima!

Ovo ima jedino u BiH: Sudac proveo utakmicu na mobitelu

Pomoćni sudac nije se pojavio pa je delegat morao uskočiti u njegovu ulogu. I pokazao popriličnu dozu nepoštovanja prema igračima koji tvrde da je više vremena proveo gledajući u mobitel, nego u teren
Vidi originalni članak

Iako vjerojatno ne postoji stvar koja nas više može iznenaditi u nogometnom aspektu na prostorima bivše države, Damir Alić nas je uvjerio u suprotno.

On je, naime, bio delegat utakmice petog ranga bosanskohercegovačkog nogometa između Mionice i Vide (Mionica slavila 2-1), a kako se pomoćni sudac nije pojavio za početak utakmice, on je uskočio u njegovu ulogu.

Alić je za vrijeme utakmice koristio mobitel što je naljutilo sve nogometaše, posebno poražene momčadi.

IZVADIO MU JEZIK Sudac ga spasio: Ne sjećam se baš ničega, probudio sam se u hitnoj. Moram zahvaliti Bandiću

Snimku 'suđenja' delegata možete pogledati OVDJE.

Stvarno bizarna situacija, bez obzira što se radi o amaterskom nogometu...

"Naša ekipa je danas gostovala kod ekipe OFK MIONICA 85. Čekalo se dugo za početak utakmice jer se 3 sudac nije pojavio, na njegovo mjesto je ustupio delegat koji je više vremena proveo gledajući u mobitel nego u navedenu utakmicu!", stoji, između ostalog, u objavi OFK Vide.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ping-pong 17.05.2021.

    To mora da je neka sala!

  • dado3000 17.05.2021.

    U seoskim ligama nikad nema linijski sudaca pa onda uvijek daju nekom sa strane ko ima volje da mase zastavicom, pa i ovaj lik je u trapericama nista novo.

  • Space Burek 17.05.2021.

    Pa tako je i kod nas u tim cirkus ligama. Jednom sam bio na utakmici u kojoj se pomocni sudac nije pojavio pa su uzeli klinca od 11-12 godina koji je imao 90+ kg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare