To je to što me zanima!

Ovo je bilo lakše pogoditi: Ni žene nisu imune na promašaje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igralo se 2. poluvrijeme između Njemačke i Kanade. Nakon lijepe akcije suigračica je savršeno asistirala Kerstin Garefrekes koja je imala prazan gol na šest metara...
Vidi originalni članak

Na promašaje 'zicera' već smo navikli, ali oni redovito dolaze iz muškog nogometa. Evo jednog primjera iz ženskog, sa Svjetskog prvenstva koje se ovih dana održava u Njemačkoj. 

Igralo se drugo poluvrijeme između domaćina Njemačke i Kanade. Nakon lijepe akcije suigračica je savršeno asistirala Kerstin Garefrekes koja je imala prazan gol na nekih šest metara. Zamahnula je i prebacila cijeli gol. 

Njemice nije koštalo jer su u tom trenutku vodile 2-0, a završilo je 2-1. Kerstin Garefrekes nitko nije zamjerio jer kao da se iskupila već ranije, naime, zabila je gol za 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lukša10 28.06.2011.

    a nes mi ti teškog promasaja...a i vise su dosadni s tim, kad nadete nekog koji ce izbit loptu dok ulazi u suparnicki gol poput sivonjica onda to stavite pa cemo se svi lijepo smijat, al ovak ne

  • Saicm 28.06.2011.

    KO je zenski messi?

  • bart85 28.06.2011.

    Vidi se kolko je tu ljudi ikad igralo nogomet. Akcija nije bila savršena jer joj lopta dolazi lagano škakutajući i uopće nije lagano pogoditi kako treba. Tko je igrao nogomet zna. Kladim se da je svaki profesionalac jednom (bilo na treningu ili utakmici) promašio nešto slično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare