To je to što me zanima!

Ovo je Louis Nicollin, počeo je kao smetlar, a danas je prvak...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ekscentrični predsjednik novog francuskog prvaka Montpelliera, Louis Nicollin (69) ofarbao je kosu u narančasto-plavo, boje svog kluba koji je prvi put u povijesti prvak
Vidi originalni članak

Samo dan nakon osvajanja povijesnog naslova prvaka Francuske predsjednik Montpelliera Louis Nicollin (69) pokazao je svoj novi imidž. Obojao je kosu u narančasto-plavo, boje njegovog kluba. Počeo je kao smetlar, danas je multimilijunaš i predsjednik novog francuskog prvaka.

Montpellier je u nedjelju u posljednjem kolu Le Championnata slavio na gostovanju kod Auxerrea 2-1 nakon dvoipolsatnog kaosa u kojem su domaći igrači dvaput prekidali utakmicu. Montpellieru je trebao samo bod, no osvojio je sva tri i slavlje je moglo početi.

Klub za koji su igrali Laurent Blanc, Eric Cantona, Roger Milla i Carlos Valderrama osvojio je svoj prvi naslov i to ispred znatno bogatijeg PSG-a koji je utrošio 100 milijuna eura u skupa pojačanja. 

- Cijelu sam sezonu ponavljao da ćemo biti najbolji, a stalno su nas podcjenjivali. Valjda je sad svima jasno da smo najbolja momčad u Francuskoj - rekao je Nicollin.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • crobager 22.05.2012.

    evo ako mislite da nesto kao mamic postoji samo u hrvatskoj varate se, ovaj covjek je isti profil mamica, neki dan ga novinar pred 100 kamera pita da li ima tremu nakon sto je prekinuta utakmica protiv auxerra kaze on "jebem ti majku skoro sam dobio srcani ti me pitas da li imam tremu!" znaci nemamo samo mi ljude kao sto su mamic ima ih i na kulturnom i razvijenom zapadu, i nista strasno im se nije desilo :)

  • Penny Dollar 22.05.2012.

    Ovog ce dizat u nebesa jako dugo, al da dodje u Dinamo razapeli bi ga vec na granici, nebi uspio ni krocit u Hrvatsku, a vec bi bio nesposobnjakovic i novi Mamic. Zanimljivo je kako cjenimo tudje uspjehe, divimo se nekom tko je poceo kao smetlar i zavrsio kao prvak, a Mamicu govorimo da se vrati prodavat stiropor zanemarujuci sve donesene naslove. Cudan smo mi narod, jer ovaj covjek i Mamic, oba su prvaci, oba su poceli kao mali ljudi, obojica rade gluposti (Mamic se skida, ovaj farba kosu kao da je cirkusant), obojici se divi cijela Europa, osim sto se Mamicu ne divi Hrvatska.

  • zelenooki 22.05.2012.

    ovako da i ja nes kazem"taj covjek nije toliko sposoban jer da je nebi bio smetlar" a to sto je danas multimilijunas je stvar toga da mu uletila prilika koja se ne propusta i iskoristio je zato i jeste tu gdje je sad a vi mislite sta ocete

Komentiraj...
Vidi sve komentare