To je to što me zanima!

Ovo je moj dom: Rijekin trener sad živi u Miškovićevom uredu

Miškovićev ured i loža privremeni su dom trenera Rožmana i njegova pomoćnika Kačičnika, koji su u izolaciji. Smiju koristiti klupsku teretanu, saunu...
Vidi originalni članak

U redu, dečki, počinjemo trenirati! Samo, ima jedan problem: trener je došao iz inozemstva. I zato mora u izolaciju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

E pa NK Rijeka doskočila je i tom problemu. Trener Simon Rožman može uživo voditi i pratiti treninge da i ne izađe iz doma! Jer privremeni dom klub je njemu i pomoćniku Alešu Kačičniku uredio na samom stadionu.

S NJIM I POMOĆNIK Trener Rijeke živi na Rujevici: Rožmanu napravili apartman

Rijeka im je u “sky boxevima” na stadionu uredila dva apartmana s direktnim pogledom na trening kamp, a ako požele malo otići na zrak i to im je omogućeno bez da ugrožavaju ostale, ali i krše mjere samoizolacije. Kuhati ne moraju, hrana im se dostavlja na portu pa se mogu brinuti o individualnom napretku svojih prvotimaca. Također, mogu koristiti klupsku saunu i teretanu.

Mnogi klubovi imaju stanove na stadionu. U nekima su živjeli stipendisti, neki su služili za odmor, ali na Rujevici je Simon Rožman sve stavio pod kontrolu te će sigurno biti spreman svakom igraču ukazati na individualne greške. A vjerojatno i dobiti još simpatija navijača, koji će znati cijeniti Rožmanovu predanost poslu, jer nije ovo prvi put da će trener Rijeke od jutra do mraka biti na stadionu.

Jedan od ta dva “sky boxa” bio je ured predsjednika Damira Miškovića, ali gazda je također u izolaciji, u njegovoj kući u Dubaiju, zajedno sa suprugom Snježanom te kćerima Annom i Mateom. Tako u pogledu na sve terene na Rujevici sad uživaju treneri. I to 24 sata na dan.

Odluku o jedinstvenoj situaciji dvotjedne izolacije na stadionu klub je donio tek nakon što je dobio dozvola epidemiologa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.04.2020.

    A Mišković lagano kuća u Dubaiu opa lijepo

  • Blue Star 23.04.2020.

    Da je Hrvat umjesto Slovenac vjerojatno bi ga priveli zbog podignute ruke 😄

  • Koalicijski Partner 23.04.2020.

    Rijekin trener? Rijekin? Daj se skockajte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare