To je to što me zanima!

Ovo je nadrealno! Mayweather svojom garažom impresionirao i Ronalda: Brate, hoću taj Bugatti

Nije Floydu nadimak bez razloga 'The Money'. Fan je Rolls Roycea i Bugattija, a na koje je potrošio više desetaka milijuna eura. Uspio je očarati čak i Cristiana Ronalda koji je poželio - Bugatti
Vidi originalni članak

Na što biste trošili novac da ste najbogatiji sportaš na svijetu? Pa, jedna od tema sigurno bi bili automobili i vozni park, zar ne?

POGLEDAJTE VIDEO: Floyd broji dolare

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A Floyd Mayweather (43) ozbiljno se potrudio da vjerojatno napravi jedan od najimpresivnijih voznih parkova na svijetu. Još prošle godine svijetu je pokazao što sve u njemu ima, da bi nedavno u videu opet pokazao svoje "lake igračke iz zatvorene trgovine", kako ih je nazvao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Štoviše, toliko je impresionirao da mu se na Instagramu javio i Cristiano Ronaldo.

- Brate, želim taj Bugatti - napisala je nogometna zvijezda koja u svojoj, pak, garaži već ima dva Bugattija, uz osam Ferrarija, više Rolls Roycea, BMW-a, McLarena...

- Još toga slijedi - uzvratila je ona boksačka koja je, navodno, kupila dosad preko 100 automobila...

Nije Floydu nadimak bez razloga 'The Money'. Nikada nije skrivao svoju ljubav prema luksuzu, novcu i skupim stvarima. Fan je Rolls Roycea i Bugattija, a na koje je potrošio više desetaka milijuna eura.

Jednim od zadnjih modela Rolls Roycea počastio se nakon borbe u Japanu tijekom koje je za samo 136 sekunde zaradio sedam milijuna funti! Ali, to je ništa naprema cifri iz borbe 2017. protiv Conora McGregora s kojom je zaradio oko 300 milijuna dolara.

Iako je jedan od četvorice sportaša koji su u karijeri zaradili više od milijardu dolara, pojavile su se nedavno priče o njegovim financijskim problemima koji su i razlog što bismo ga opet trebali vidjeti u ringu nakon što je krajem 2018. odradio ekshibicijsku borbu protiv Tenshina Nasukawe 

- Imam velike vijesti. Floyd Mayweather Jr. vraća se iz mirovine i službeno je potpisao ugovor za ekshibicijski meč protiv YouTube senzacije Logana Paula (25) - rekao je prije dva mjeseca novinar Mike Feinberg.

Spomenuti jutuber u svojoj 'boksačkoj karijeri' ima skor 0-1 jer je prošle godine izgubio od Olajidea Williama Olatunjia pa bi mu Floyd trebao biti poprilični zalogaj. No, 15 je centimetara viši od Mayweathera te je boksao u kategoriji do 91 kilogram, odnosno mogao bi u ringu imati i dvadesetak kilograma više od neporaženog 'Moneyja' koji je pretrpio dva teška gubitka tijekom ove posebno teške 2020. godine. Najprije je preminula njegova bivša partnerica i majka njihovo troje djece, Josie Harris, a nedugo potom i boksačev ujak te negdašnji trener Roger Mayweather.

- Nisam jedan od onih o kojima će ljudi govoriti: "Nije znao kada prestati s boksom". Moje tijelo ne zaslužuje nove borbe, a moja obitelj i ja živimo u obilju pa ma što zlobnici pričali - govorio je prije nekoliko mjeseci.

- Ali... Ako netko na stol stavi pola milijarde dolara... E taj će dobiti moju pažnju i onda možda možemo početi razgovarati o povratku. Eto, to je moja cijena.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • tabitabi 12.11.2020.

    koliko bi tek imao novaca da u Americi nema rasizma i da Euroamerikanci ne izrabljuju Afroamarikance,onda bi sigurno pola svog bogatstva dao siromašnima u svijetu

  • 12.11.2020.

    ja imam više auta od njega,samo moji su malecki....

  • Kapo 11.11.2020.

    Tim ljudima uopce ne zavidim. Oni ne pripadaju normalnim,obicnim ljudima na ovoj zemlji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare