Obavijesti

Sport

Komentari 64

Ovo je nadrealno! Mayweather svojom garažom impresionirao i Ronalda: Brate, hoću taj Bugatti

Ovo je nadrealno! Mayweather svojom garažom impresionirao i Ronalda: Brate, hoću taj Bugatti

Nije Floydu nadimak bez razloga 'The Money'. Fan je Rolls Roycea i Bugattija, a na koje je potrošio više desetaka milijuna eura. Uspio je očarati čak i Cristiana Ronalda koji je poželio - Bugatti

VIDEO

Na što biste trošili novac da ste najbogatiji sportaš na svijetu? Pa, jedna od tema sigurno bi bili automobili i vozni park, zar ne?

POGLEDAJTE VIDEO: Floyd broji dolare

Pokretanje videa...

00:15

A Floyd Mayweather (43) ozbiljno se potrudio da vjerojatno napravi jedan od najimpresivnijih voznih parkova na svijetu. Još prošle godine svijetu je pokazao što sve u njemu ima, da bi nedavno u videu opet pokazao svoje "lake igračke iz zatvorene trgovine", kako ih je nazvao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Štoviše, toliko je impresionirao da mu se na Instagramu javio i Cristiano Ronaldo.

- Brate, želim taj Bugatti - napisala je nogometna zvijezda koja u svojoj, pak, garaži već ima dva Bugattija, uz osam Ferrarija, više Rolls Roycea, BMW-a, McLarena...

- Još toga slijedi - uzvratila je ona boksačka koja je, navodno, kupila dosad preko 100 automobila...

Nije Floydu nadimak bez razloga 'The Money'. Nikada nije skrivao svoju ljubav prema luksuzu, novcu i skupim stvarima. Fan je Rolls Roycea i Bugattija, a na koje je potrošio više desetaka milijuna eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My garage looking like an indoor dealership with a few light toys.

Objavu dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Jednim od zadnjih modela Rolls Roycea počastio se nakon borbe u Japanu tijekom koje je za samo 136 sekunde zaradio sedam milijuna funti! Ali, to je ništa naprema cifri iz borbe 2017. protiv Conora McGregora s kojom je zaradio oko 300 milijuna dolara.

Iako je jedan od četvorice sportaša koji su u karijeri zaradili više od milijardu dolara, pojavile su se nedavno priče o njegovim financijskim problemima koji su i razlog što bismo ga opet trebali vidjeti u ringu nakon što je krajem 2018. odradio ekshibicijsku borbu protiv Tenshina Nasukawe 

- Imam velike vijesti. Floyd Mayweather Jr. vraća se iz mirovine i službeno je potpisao ugovor za ekshibicijski meč protiv YouTube senzacije Logana Paula (25) - rekao je prije dva mjeseca novinar Mike Feinberg.

Spomenuti jutuber u svojoj 'boksačkoj karijeri' ima skor 0-1 jer je prošle godine izgubio od Olajidea Williama Olatunjia pa bi mu Floyd trebao biti poprilični zalogaj. No, 15 je centimetara viši od Mayweathera te je boksao u kategoriji do 91 kilogram, odnosno mogao bi u ringu imati i dvadesetak kilograma više od neporaženog 'Moneyja' koji je pretrpio dva teška gubitka tijekom ove posebno teške 2020. godine. Najprije je preminula njegova bivša partnerica i majka njihovo troje djece, Josie Harris, a nedugo potom i boksačev ujak te negdašnji trener Roger Mayweather.

- Nisam jedan od onih o kojima će ljudi govoriti: "Nije znao kada prestati s boksom". Moje tijelo ne zaslužuje nove borbe, a moja obitelj i ja živimo u obilju pa ma što zlobnici pričali - govorio je prije nekoliko mjeseci.

- Ali... Ako netko na stol stavi pola milijarde dolara... E taj će dobiti moju pažnju i onda možda možemo početi razgovarati o povratku. Eto, to je moja cijena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu