To je to što me zanima!

Ovo je Neymar uspio promašiti: Golman mu ostavio praznu lijevu stranu, a on se obrukao

PSG je pobijedio Brest 2-0 u posljednjem kolu francuskog prvenstva, ali na kraju ostao bez naslova. Trebala mu je pomoć Angersa, koji je izgubio od Lillea 2-1...
Vidi originalni članak

Golmani se kod jedanaesteraca služe svim mogućim sredstvima samo da isprovociraju izvođača. Viđali smo plaženje jezika, skakutanje po crti, no golman Bresta Gautier Larsonneur pripremio je posebnu taktiku za Brazilca Neymara. I uspio u svome naumu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PSG je pobijedio Brest 2-0 u posljednjem kolu prvenstva i unatoč tomu ostao bez naslova, ali pobjeda je mogla biti i uvjerljivija da se Neymar nije dao isprovocirati. Di Maria je izborio penal u 18. minuti, a izvođenje je preuzeo Brazilac. 

Domaći golman imao je svoju taktiku pa je otišao skroz na svoju desnu stranu gola i ostavio prazan lijevi dio. Htio je tako isprovocirati Neymara. I uspio je. Igrač PSG-a pokušao je plasirati loptu u donji lijevi kut, ali je promašio cijeli gol. Busao se u prsa Larsonneur, kao da je bio uvjeren da će se to dogoditi, no tu je samo važnost utakmice napravila svoje. 

Video pogledajte OVDJE.

PSG je na kraju dobio 2-0, ali ostao je bez naslova po prvi put nakon 2017. godine. Trebala mu je pomoć Angersa, no Lille je na kraju slavio 2-1 i došao do naslova nakon deset godina čekanja.

Teško razdoblje je pred Parižanima. Mauro Pochettino bit će zapamćen kao jedan od trenera koji je uspio ostati bez titule u bogatoj eri PSG-a, pitanje je hoće li ostati na klupi i sljedeće sezone, ali i kakav će roster imati na raspolaganju. Mbappé se sve više spominje oko odlaska, a Neymarovo ime je u toj rubrici gotovo otkako je došao u klub. 

Kako mu je želja opet zaigrati s Messijem, Barcelona se konstantno spominje u njegovom kontekstu. No ista priča bila je i u posljednje dvije sezone pa znamo svi kako je završila. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • x00x 24.05.2021.

    bolje da pratim twitter nego 24 sata.. i tak gledam twitter hahah

  • Zukizuki 24.05.2021.

    Dobro da nije pao na pod i simulirao ozljedu!

  • odcentramalonadesno 24.05.2021.

    Dogodine dolazi Ronaldo pa ih više niti neće pucati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare