To je to što me zanima!

'Ovo je tragedija za Dinamo, ali Ivanjko nastavlja svoj posao'

Mario Cvitanović radi dobar posao, ali trener isto snosi dio krivice, kao i direktor škole, pa i ja. Anđelko je samo prvi u nizu, rekao je Zoran Mamić o 'slučaju Fintić'
Vidi originalni članak

Ovo je još jedna stepenica na putu prema našem cilju, želimo nastaviti s kontinuitetom pobjeda, rekao je Zoran Mamić uoči sutrašnje utakmice protiv Istre (18 sati) i dodao:

- Oni su tvrdi, neugodni i moramo biti vrlo oprezni i budni. 

Zoran Mamić će nakon dugo vremena imati na raspolaganju Taravela i Henriqueza, a na klupi Istre ga čeka stari poznanik Andrej Panadić s kojim je bio suigrač i protivnik.

- On je bio vrhunski radnik, a čujem i da je isti takav kao trener. Od Istre sam vidio da je jako organizirana momčad - rekao je Mamić i osvrnuo se ponovno na slučaj Fintić.

- Znam samo za taj dopis koji je Anderlecht poslao Uefi, ne znam jesu li imali neku paralelnu ideju i to ne bih ni komentirao. Ovo je sigurno tragedija za klub i svima nam je jako teško - kaže Mamić te zaključuje: 

- Anđelko Ivanjko je tehnički direktor druge momčadi, ali hijerarhija ovdje vodi sve do mene. Ivanjko gura za petoricu, Mario Cvitanović radi dobar posao, ali trener isto snosi dio krivice kao i direktor škole pa i ja. Anđelko je samo prvi u nizu. On nastavlja svoj posao u Dinamu, najveća kazna mu je ovo što se dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • POTPEC 02.03.2016.

    Dobro sam napisa komentar kad su objavili da kažnjavaju najodgovornijeg za propust. Jedini pravi krivac je bila jedna siromačna neuka čistačica pa je i zato dobila otkaz. Ostali jesu malo krivi, ali ne toliko da dobiju otkaz. SRAMOTA za klub i njegove čelnike.

  • Pobotchnick Leeyoobo 02.03.2016.

    da u nekoj firmi napraviš toliku štetu ne bi se izvukao samo s otkazom. odgovorni ne može zaraditi za dinamo koliko je uništio. bilo bi u redu da dobije otkaz i plati načinjenu štetu.

  • Martin93 02.03.2016.

    Jel ovo neka zahebancija ili zbilja nitko neće odgovarati za ovaj sramotan propust?? Znaci,zbog pogreške tog Ivanjka ovi klinci neće moći ispunit svoj san i igrati četvrtfinale Lige Prvaka sa Barcom iako su poginuli na terenu da to izbore i on će nastavit raditi u klubu kao da ništa nije skrivio..Stvarno krasna poruka za ove mladiće koji su naporno radili da bi došli do toga i onda im sve padne u vodu zbog glu*ana koji ne zna zbrojit 3 kartona i onda ga ostave u klubu i kažu da nije ništa kriv..Boli me kad vidim šta rade od kluba za kojeg od rođenja navijam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare