To je to što me zanima!

Ovo ljeto klubovi će trošiti opet kao 'pijani milijunaši'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ako je suditi po novijim pričama većine stranih medija mnogi ce se usprkos recesiji ponašati kao 'pijani milijunaši'. Očekuju nas zanimljivi transferi
Vidi originalni članak

Kako se bliži ljetni prijelazni rok (1.srpnja) sve više se 'žonglira' nogometašima i njihovim mogućim transferima. Još uvijek nije ostvaren ni jedan veći transfer, a ako će ovaj rok biti kao prošlogodišnji, očekuje nas zanimljivo ljeto. Cristiano Ronaldo 2009. je ostvario najveći prijelaz u povijesti (iz Manchester Uniteda u Real Madrid za 94 milijuna eura). Treba spomenuti i Barcinih skoro 70 milijuna za Ibrahimovića, Realovih 70 za Kaku, te još toliko za dvojac Xabi Alonsa i Benzemu, te mnoge druge. Ako je suditi po najnovijim pričama stranih medija mnogi će se usprkos recesiji ponašati kao 'pijani milijunaši'.

SIMAO SABROSA
Za Simaa (30), nogometaša Atletico Madrida, Liverpool priprema ponudu od 10 milijuna eura. 'Redsi' su imali očajnu sezonu, tek sedmo mjesto u Premiershipu i polufinale Europske lige nisu za pamćenje.

LUIS SUAREZ
Za napadačem Ajaxa 'ludo' je pola Europe, a čini se kako će Urugvajac nakon Svjetskog prvenstva karijeru nastaviti u Premiershipu. Za Suareza čini se najveću borbu vode Manchester United i Arsenal.

EMMANUEL ADEBAYOR
Adriano Galliani, potpredsjednik Milana, na večeri s predstavnicima Manchester Citya ponudio je svog napadača Huntelaara i nešto novca u zamjenu za Adebayora.




YAYA TOURE
U Cityu očigledno imaju velike planove jer u svojim redovima žele vidjeti i Barceloninog Tourea. Za reprezentativca Obale Bjelokosti spremni su ponuditi gotovo 30 milijuna eura.

PABLO AIMAR

Argentinac (30) nije u 'cvijetu mladosti', a ime je stvorio u Valenciji. Posljednje dvije sezone odlično igra u Benfici i opet je na meti mnogih klubova. Prvi je interes pokazao Everton.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zuzelac 28.05.2010.

    Aimar je predobrar igrač, treba bi otić u milan takav im igrač fali, nakon kakine prodaje

  • mo88 28.05.2010.

    Krešo Kordić iz Zrinjskog u Slovan

  • forza barca 28.05.2010.

    barca im neće dat yayu tourea sigurno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare