To je to što me zanima!

Ovo se rijetko viđa: Haaland pomoćnom sucu dao autogram

Norveški napadač Erling Haaland u nekoliko je navrata pokazao zašto je trenutno jedan od najzanimljivijih mladih igrača, a pomoćni sudac iskoristio je svoju poziciju za autogram
Vidi originalni članak

Nakon završetka prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Manchester Cityja i Borussije Dortmund (2-1), pomoćni sudac tražio je Erlinga Haalanda autogram. 

POGLEDAJTE VIDEO: Borussia Dortmund

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Norvežanin je s ostalim igračima krenuo prema svlačionici, ali tada ga je zaustavio sudac koji je izvadio papirić i olovku, pružio Haalandu koji ga nije odbio. 

Nije neobično vidjeti nogometaše u ovakvim situacijama, ali s druge strane obično su to navijači, a ne službene osobe koje su sudile na utakmici. 

- Razumijem da su i suci navijači, ali mislim da to ne bi smjeli raditi pred drugim igračima. To jednostavno ne izgleda dobro - rekao je bivši engleski nogometaš Owen Hargreaves nakon utakmice. 

Bizarnu situaciju komentirao je i Pep Guardiola na konferenciji za medije održanoj nakon četvrtfinalne utakmice.

- Nisam vidio to, rekli su mi. Možda je njegov obožavatelj, zašto ne? Možda ga je zatražio za sina ili kćer, tko zna. Suci su bili briljantni. Utakmica nije bila problem. Bio je penal pa nije bio, a ljudi su mi rekli da nije bio. Što se Bellinghamova gola tiče, njegova noga je bila visoko podignuta i to je bila točna odluka, tako da nemam nikakvih zamjerki na suđenje - rekao je Guardiola.

Iako se norveški napadač nije upisao u strijelce, na početku drugog dijela pokazao je koliko je silovit i moćan. Haaland je u sprintu preko pola terena sam išao prema protivničkoj mreži i  s lakoćom je prošao jednog od najboljih braniča svijeta Rubena Diasa, ali je pucao ravno u golmana Edersona. 

Zablistao je Haaland i u akciji koju je započeo Bellingham. Proslijedio je do Norvežanina koji je prekrasno proigrao Marca Reusa. Nijemac je u konačnici bio siguran i u situaciji jedan na jedan s Edersonom zabio je za izjednačenje. 

SPORNA SITUACIJA City i Edersona spasio sudac: Je li mladi Jude faulirao Edersona?

U posljednjim minutama susreta, Foden je riješio utakmicu i zabio za pobjedu. Borussia 14. travnja dočekuje 'Građane' u Dortmundu, a za prolazak u polufinale potreban im je samo jedan gol pod uvjetom da City ne uspije zabiti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zabranjeni_komentar 07.04.2021.

    bolje da mu je dao autogram nego da mu je njemu menađer dao novac ili neki sat

Komentiraj...
Vidi sve komentare