To je to što me zanima!

Kakva Kramina 'lopta s očima'! Ovo trebamo i u reprezentaciji

Hrvatski reprezentativac je u prošlome kolu odigrao sjajnu utakmicu i ostvario hat-trick asistencija, a danas je nastavio u gdje je stao. Poslao je sjajnu loptu u for suigraču za vodstvo Hoffenheima
Vidi originalni članak

Drugo kolo Bundeslige, druga majstorska predstava Andreja Kramarića. Hoffenheim je u drugoj utakmici nove sezone njemačkog prvenstva ugostio Union iz Berlina. Utakmica je završila rezultatom 2-2.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Andreja Kramarića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gosti iz Berlina su poveli prvi, već u 10. minuti navijači Hoffenheima hvatali su se za glavu nakon što je Giesselmann pogodio za ranu prednost.

No, samo četiri minute kasnije stvari su se vratile na početak. Proradila je veza Stiller-Akpoguma, domaćin je visokim presingom i slinim pritiskom dva puta zaredom uspio izboriti loptu da bi Stiller, potom, sjajnim ubačajem pronašao nigerijskog braniča.

A onda je na scenu stupio Andrej Kramarić. Hrvatski reprezentativac je u prošlome kolu (4-0 pobjeda u gostima kod Augsburga) odigrao sjajnu utakmicu i ostvario hat-trick asistencija, a odmah u drugom kolu nastavio je gdje je stao.

Igrala se 30. minuta kada je Kramarić fantastičnom 'loptom s očima' u for proigrao Bruun Larsena, a on neobranjivo pogodio za potpuni preokret.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Četvrta je to Kramina asistencija u samo dva kola čime se probio na prvo mjesto u ligi ispred Borne Sose (Stuttgart) i Erlinga Brauta Haalanda (Borussia Dortmund) koji imaju po tri.

I onda se postavlja pitanje što točno koči Kramarića u dresu hrvatske reprezentacije i zbog čega su mu predstave nekoliko razina ispod nivoa koji inače ima u malome prstu, zna i želi pružiti kada igra za Hrvatsku?

Kada bi Kramarić preuzeo ulogu glavnog playmakera u napadu Vatrenih, što bi se sada lako moglo dogoditi s obzirom da u reprezentaciju nije pozvan Bruno Petković, za očekivati je da bi i njegov doprinos dobio zamah.

Jer Kramarića kao u Hoffenheimu trebamo kada igra za Hrvatsku.

Konačnih 2-2 postavio je Awoniyi već na samom otvaranju drugog dijela, u 47. minuti, i unatoč cijeloj drugoj dionici rezultat se do kraja nije mijenjao. Union Berlin je na koncu završio i s igračem manje kada je u 94. minuti pocrvenio Friedrich.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • johnny001122 28.08.2021.

    Dobili smo to u reprezentaciji u utakmici protiv Ceske. Samo nekako nitko to bas nije primjetio.

  • RedDoor 22.08.2021.

    Lik igra zastarjelu poziciju polušpice, niti je krilni napadač niti centarfor, ne uklapa se u naš sustav nikako. Vidjeli smo te bezbroj puta, naročito na Euru gdje ga je Dalić forsirao pa vadio u 60. svaki put. Još škrt i imao onu sramotnu pressicu. Najbolji kad uđe s klupe, kad su linije malo labavije.

  • GNKDALTON 22.08.2021.

    krama je plačkonja,luzee,uvij će igrat za hoffenheim,u repki nula,igrač manje

Komentiraj...
Vidi sve komentare