Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kakva Kramina 'lopta s očima'! Ovo trebamo i u reprezentaciji

Kakva Kramina 'lopta s očima'! Ovo trebamo i u reprezentaciji

Hrvatski reprezentativac je u prošlome kolu odigrao sjajnu utakmicu i ostvario hat-trick asistencija, a danas je nastavio u gdje je stao. Poslao je sjajnu loptu u for suigraču za vodstvo Hoffenheima

VIDEO

Drugo kolo Bundeslige, druga majstorska predstava Andreja Kramarića. Hoffenheim je u drugoj utakmici nove sezone njemačkog prvenstva ugostio Union iz Berlina. Utakmica je završila rezultatom 2-2.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Andreja Kramarića

Pokretanje videa...

Andrej Kramarić 01:17

Gosti iz Berlina su poveli prvi, već u 10. minuti navijači Hoffenheima hvatali su se za glavu nakon što je Giesselmann pogodio za ranu prednost.

No, samo četiri minute kasnije stvari su se vratile na početak. Proradila je veza Stiller-Akpoguma, domaćin je visokim presingom i slinim pritiskom dva puta zaredom uspio izboriti loptu da bi Stiller, potom, sjajnim ubačajem pronašao nigerijskog braniča.

A onda je na scenu stupio Andrej Kramarić. Hrvatski reprezentativac je u prošlome kolu (4-0 pobjeda u gostima kod Augsburga) odigrao sjajnu utakmicu i ostvario hat-trick asistencija, a odmah u drugom kolu nastavio je gdje je stao.

firo: 08/09/2021, Fuvuball, 2021/2022 season, DFB Cup, 1st round, Viktoria Kv? ln, Koeln - TSG Hoffenheim

Igrala se 30. minuta kada je Kramarić fantastičnom 'loptom s očima' u for proigrao Bruun Larsena, a on neobranjivo pogodio za potpuni preokret.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Četvrta je to Kramina asistencija u samo dva kola čime se probio na prvo mjesto u ligi ispred Borne Sose (Stuttgart) i Erlinga Brauta Haalanda (Borussia Dortmund) koji imaju po tri.

I onda se postavlja pitanje što točno koči Kramarića u dresu hrvatske reprezentacije i zbog čega su mu predstave nekoliko razina ispod nivoa koji inače ima u malome prstu, zna i želi pružiti kada igra za Hrvatsku?

Kada bi Kramarić preuzeo ulogu glavnog playmakera u napadu Vatrenih, što bi se sada lako moglo dogoditi s obzirom da u reprezentaciju nije pozvan Bruno Petković, za očekivati je da bi i njegov doprinos dobio zamah.

Jer Kramarića kao u Hoffenheimu trebamo kada igra za Hrvatsku.

Konačnih 2-2 postavio je Awoniyi već na samom otvaranju drugog dijela, u 47. minuti, i unatoč cijeloj drugoj dionici rezultat se do kraja nije mijenjao. Union Berlin je na koncu završio i s igračem manje kada je u 94. minuti pocrvenio Friedrich.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve