To je to što me zanima!

Ovog nema ni kod nas: Očito namještanje 4. španjolske lige!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Španjolski mediji pišu o skandalu, a nogometni savez već je najavio istragu oko ždrijeba za ulazak u 3. ligu. Kuglice su se vukle na sugestiju predstavnika saveza
Vidi originalni članak

U utorak je održan ždrijeb doigravanja Tercere, španjolske 4. lige. Ždrijebali su se parovi za ulazak u 3. ligu, kuglice su bile u 'zdjelama', a na bini predstavnik španjolskog nogometnog saveza. 

Čovjek iz saveza pozvao je na binu predsjednika Alobendasa, Pabla Cordobu. Alobendas je jedan od klubova koji razigravaju za ulazak u Segundu Division B (treću ligu). Svi su se rukovali, a Cordoba je trebao izvući prvu kuglicu. Predstavnik saveza mu je gestikulirao da malo promiješa kuglice, a onda mu pokazao i koju da izvuče. Cordoba je tu kuglicu primio u ruku, a onda reda radi promiješao ostale kuglice. Izvukao je Arandinu i počeo se veseliti iako se još nije ni znalo protiv koga će slabašna Arandina igrati. Onda je izvukao drugu kuglicu, također na uputu predstavnika saveza. Nije bilo velikog iznenađenja kad je izvukao svoj Alcobendas. 

- Uvjeravam vas da nije bilo namještanja. Imao sam želju i osjećaj da ćemo izvući Arandinu, a tako je i bilo - rekao je Pablo Cordoba nakon ždrijeba.

Slično je izjavio i predsjednik Arandine.

- Ja vjerujem da je to sve bila samo čudna podudarnost.

Španjolski mediji također pišu o skandalu, a nogometni savez već je najavio istragu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • zlundralo 17.06.2011.

    koda ga je Marković pravio!

  • igorskee 17.06.2011.

    Namjestaljke oko ždrebeta

  • TeoDelić 17.06.2011.

    hahaha,pre smijesno...ko da ovako nije i sa hrvatskom ligom! =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare