To je to što me zanima!

Ovog trenutka mogao bi ući u ring: Cro Cop izgleda kao zvijer

Mirko je ostavio otvorenu mogućnost povratka ukoliko se Fjodor Jemjeljanjenko odluči na revanš s njime. Nema sumnje da bi revanš legendarnog dvojca odjeknuo i da bi izazvao veliko zanimanje
Vidi originalni članak

Mirko Filipović nalazi se u zasluženoj mirovini. Po tko zna koji put dokazao je o kakvom klasnom borcu i kakvoj sportskoj veličini je riječ kada je u 42. godini osvojio Rizinov novogodišnji Grand Prix pobijedivši neke sjajne borce u eliminacijskom turniru po uzoru na stare dane PRIDE-a.

Mirko je ostavio otvorenu mogućnost povratka ukoliko se Fjodor Jemjeljanjenko odluči na revanš s njime. 'The Last Emperor' često se naziva i najboljim MMA borcem u povijesti, a borba njega i našeg Cro Copa najiščekivanija borba u povijesti mješovitih borilačkih vještina.

Nema sumnje da bi revanš legendarnog dvojca odjeknuo i da bi izazvao veliko zanimanje većine MMA obožavatelja. Mirko nikad nije izgubio revanš.

Osvajač PRIDE-ova Grand Prixa 2006. godine ovaj tjedan je objavio fotografiju poslije treninga. U izvanrednoj je form i prema priloženom već bi ovoga trenutka mogao ući u ring.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • bonecrusher 23.05.2017.

    Dobar je, dobar je Mirko. Ko Conan. Da mu nije Overeem posudio malo kemijskih sredstava? A moguće se to on priprema za napad na UFC pojas koji drži njegov prijatelj Stipe Miočić...to bi ja volio vidjeti, a Fedor nije danas pravi kao nekad, i njega sada izdegenečiti nije fora.

  • chukle 19.05.2017.

    Ovi sto pljuju po Mirku su sigurno minice nosali kad su bili dječaci, nemaju pojma šta je sport, ozljeda, i volja

  • 19.05.2017.

    Aaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare