To je to što me zanima!

Ovoga puta nije Blanka: Ana Zaninović najbolja u '11. godini

U izboru Hrvatskog olimpijskog odbora aktualna svjetska prvakinja u tae kvon dou Ana Zaninović proglašena je najboljom sportašicom u 2011. Najbolji sportaš je Ivica
Vidi originalni članak

Nakon četverogodišnje dominacije Blanke Vlašić, prema izboru Hrvatskog olimpijskog odbora, za najbolju hrvatsku sportašicu u 2011. godini izabrana je Ana Zaninović, aktualna svjetska prvakinja u tae kwon dou. Najbolji sportaš je Ivica Kostelić.

Za najbolje ekipe HOO je izabrao streljačice srebrne sa Europskog prvenstva u zračnoj puški na 10 metara i momčad vaterpolista, lani europski prvaci, ove godine treći na svijetu. Jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić najbolja su posada. 

Nagradu za najboljeg trenera podijelili su Ante Kostelić i Toni Tomas. Kostelić je napravio čudo s hrvatskim skijanjem, a Toni Tomas stvorio je sestre Zaninović. Nagradu za najvećeg promicatelja Hrvatske u svijetu dobila je Blanka Vlašić. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • carlos_zg 28.12.2011.

    Pozdrav i Ani i njenoj sestri! Cure su simpatične, zrače pozitivom i osvajaju medalje. A Split još uvijek dokazuje da mu u sportu nema premca!

  • ironmaiden666 28.12.2011.

    zasluzeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare