To je to što me zanima!

Ovu loptu nosim doma: Kane je utrpao Leicesteru četiri gola...

Harry Kane je tek peti igrač u povijesti Premiershipa koji je zabio 25 i više golova dvije sezone zaredom. Posebno je nabrijan na Leicester kojem je zabio sedam komada u svim natjecanjima
Vidi originalni članak

Leicester se pridružio Manchester Unitedu u najtežim porazima engleskih prvaka kroz povijest. Tottenham je pobijedio aktulane prvake u gostima 6-1, United je 2011., godinu nakon što je osvojio naslov, istim rezultatom izgubio od Cityja.

Tottenham je potvrdio drugo mjesto i jednu od najboljih sezona proteklih godina razbivši Liecester na krilima Harryja Kanea koji je lov na 'lisice' završio s četiri komada. Heung Min Son zabio je dva gola, za Leicester je pogodio Ben Chilwell.

Kane je tek peti igrač u povijesti Premiershipa koji je zabio 25 i više golova u dvije sezone zaredom.Posebno je nabrijan na Leicester kojem je zabio sedam komada u svim natjecanjima.

Sjajni engleski napadač trenutno je na 26 golova i vodi na listi strijelaca s dva gola više od Lukakua i tri više od Sancheza. Spursi uoči zadnjega kola imaju8 83 boda, sedam manje od prvaka Chelseaja, a osam više od trećeplasiranoga Manchester Citya.

Leicester je na 11. mjestu s 43 boda. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Dr.Gonzo. 19.05.2017.

    Neki doma nose lopte, neki trofeje.

  • lou junior 19.05.2017.

    Predobar igrač

  • Xyster 19.05.2017.

    Kada bi ga inviudalno raščlanili ne bi baš dobili nekog super igrača. Sigurno ima snažnijih, bržih, vještijih, tehnički pokavanijih, taletniranih igrača od njega ali usklađeno je paklen napadač, očito najbolji u ligi. 7 od 10 zvjezdica u svemu, ali kompletno 10 od 10. I sa jako dobrom nogometnom inteligencijom i završnicom, svaki njegov udarac ide u okvir gola i izgleda jednostavno. Nešto poput Raula.

Komentiraj...
Vidi sve komentare