To je to što me zanima!

Owen: Mogu još pet sezona odigrati na visokoj razini

Zbog niza ozljeda izgubio sam na brzini koja me nekada krasila. Igram zbog toga drugačijim stilom, preda mnom je još četiri - pet sezona, kaže Owen
Vidi originalni članak

Prije nekoliko godina malo se koji napadač mogao mjeriti s Michaelom Owenom (30). Igre u dresu Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije vinule su ga u orbitu. Nastupajući za izabranu vrstu aktualni je napadač Manchester Uniteda postigao 40 golova u 89 odigranih utakmica, za "redse", pak, 118 golova u 216 dvoboja, nakon čega si je priskrbio transfer u Real Madrid. I tu je, te 2004. godine, krenula Owenova silazna putanja. Startao je za "kraljeve" u samo 24 utakmica, od čega 15 ligaških, izdržao jednu sezonu, preselio u Newcastle i onda počeo nizati ozljede. Prošlogodišnji prelazak u Manchester United najavio je novi uspon, no Owen je do sada odigrao samo dvanaest utakmica kao član početne momčadi i postigao tri gola.
- Trideset mi je godina i jasno je da ne mogu nastupiti u svakom susretu. Zbog cijelog niza ozljeda izgubio sam na brzini koja me nekada krasila, no, život i dalje teče. Igram zbog toga drugačijim stilom i nastavim li ovako, preda mnom je još četiri ili pet sezona na najvišoj razini.
- I drago mi je da sam u Unitedu. Trenerima ovako svakodnevno s najboljim svjetskim nogometašima i pod nesumnjivo najboljim trenerom svih vremena. Igram pred najboljim navijačima i na nevjerojatnom Old Traffordu. Odigramo li 60-ak utakmica ove sezone, a ja njih pola, bit ću zadovoljan. Bit će šanse i za mene - smatra Owen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • chelsea_fan 16.08.2010.

    sad su mu to najbolji navijači a dok je bio u liverpoolu tamo je bio bog .

  • torcida-1950- 16.08.2010.

    zasto ne? Pa Maldini je odlicno igrao s 40 godina,moze i Owen

  • bosnia_80 16.08.2010.

    njegova statistika sve govori! Ne smijem ni pomislit kako bi tek izgledala da su ga zaobišle ozljede.. sa tempom i prosjekom postignutih golova kakvim je krenuo, na reprezentativnom i klupskom planu porušio bi sve moguće rekorde!

Komentiraj...
Vidi sve komentare