To je to što me zanima!

Özil se vraća u Tursku? Dobio zanimljivu ponudu iz MLS-a

Mesut Özil u pregovorima je s američkim klubom DC United oko novog ugovora, ali prema turskom novinaru mogao bi zaigrati za Fenerbahče. U svakom slučaju, napušta Arsenal
Vidi originalni članak

Njemački nogometaš turskog porijekla Mesut Özil (32) već neko vrijeme je van terena zbog sukoba s upravom Arsenala čija želja je bila rastati se s njim prije ljeta i isteka njegovog ugovora. 

POGLEDAJTE VIDEO: Arsenalovi navijači pale dres Girouda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Özil je sinoć na društvenim mrežama podijelio svoju fotografiju iz Istanbula što bi moglo nagovijestiti njegov povratak kući. 

Prema navodima turskog novinara Berkayja Tokgoza, Özil bi ovaj mjesec trebao potpisati ugovor s Fenerbahčeom te čak tvrdi da će nositi dres s brojem 23. 

Mnogi klubovi su se raspitivali za Özila, a zanimljiva ponuda za Arsenalovog veznjaka došla je i sa sjevernoameričkog kontinenta. Naime, Özil je u pregovorima s DC Unitedom, momčadi gdje je igrao i Wayne Rooney, prenosi Football.london.

DC United ne želi samo Özila već i njegov brand M10 te su mu spremili atraktivan paket u želji da zajedno s njim prošire proizvod po SAD-u koje je svakako zanimljivo tržište.

Njegov posljednji nastup za Topnike bio je 7. ožujka kada su pobijedili West Ham 1-0.

Tijekom karijere u Arsenalu postigao je 54 asistencije, a prije je igrao za Real Madrid, Werder, Schalke.. U dresu njemačke reprezentacije, u 92 utakmice, zabio je 23 gola. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Space Burek 06.01.2021.

    Kakvu karijeru je mogao imati a na kraju ga se nitko nece ni sjecati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare