To je to što me zanima!

Özil više ne strahuje od Luke: Želim jednu od glavnih uloga...

Da, imali smo nekoliko kikseva na startu, ali sezona je dovoljno duga da s lakoćom ispravimo sve to. Spreman sam preuzeti rizik na sebe, izjavio je Mesut Özil (23)...
Vidi originalni članak

Dolazak hrvatskog nogometaša Luke Modrića u Real ponukao je mnoge španjolske novinare da se automatski raspišu o statusu 23-godišnje Mesuta Özila. Postavljala su se pitanja je li Özilovo mjesto sada ugroženo, kako će ih trener Jose Mourinho spojiti u momčad i što će se zapravo dogoditi s njemačkim reprezentativcem. 

Özil je prvo nudio odgovore poput "nismo bitni niti Modrić, niti Kaka, niti ja, već Real Madrid", a nakon nekoliko dana hrabrije je stao pred mikrofone.

- Spreman sam i želim imati jednu od glavnih uloga u sadašnjem Realu. Volim nastupati za ovaj klub, zavolio sam ovo okruženje i imam ogroman motiv u svemu - rekao je Nijemac i dodao:

- Imali smo nekoliko kikseva na startu, ali sezona je dovoljno duga da lakoćom ispravimo sve to. Spreman sam preuzeti rizik na sebe.

Real je u novu sezonu Primere startao s pobjedom, remijem i porazom, a prošlog je tjedna Njemačka na startu kvalifikacija za SP 2014. godine pobijedila Farske otoke 3-0. Dva od tri gola je postigao baš Mesut Özil.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Bianconero113 10.09.2012.

    Ozil 23 godijne , covice ja sam mislio da lik ima 30

  • animal98 10.09.2012.

    imati ces jednu od glavnih uloga grijaca klupe

  • tasmanijska-neman 10.09.2012.

    boji se on i te kak.nebi real modrica dovezao,toliko platio a da na kraju sjedi na klupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare