To je to što me zanima!

Ozlijeđeni Neymar tulumario tri dana. Pronašao je i novu ljubav

Nogometaš PSG-a proveo je božićne blagdane u rodnom Brazilu uz obitelj, prijatelje i djevojku Brunu Biancardi, za koji tamošnji mediji tvrde da mu je djevojka. Stigao je prirediti i raskošnu trodnevnu zabavu
Vidi originalni članak

Volim izaći kad idući dan nemam trening. Neću prestati s izlascima i ne vidim u čemu je problem. Odgovaram za ono što radim na terenu, a ne izvan njega, rekao je nedavno Neymar (29) i sve potvrdio na novogodišnjem dočeku.

PSG-ova zvijezda nalazi se u rodnom Brazilu. Službeno, na rehabilitaciji je nakon ozljede lijevog gležnja u pobjedi kod Saint-Étiennea još 28. studenog. U nedjelju bi se trebao vratiti u Francusku, a zaigrati bi ponovno trebao krajem mjeseca.

POGLEDAJTE VIDEO: Neymarova bivša hrvatskih korijena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No nije mogao previše mirovati. Boravak u domovini nogometaš je iskoristio za trodnevni novogodišnji tulum u podzemnom bunkeru uz vatromet, glazbu uživo i zabavu na bazenu, piše The Sun.

Na Instagramu je objavio fotografiju sa zabave uz novogodišnju čestitku. Odjenuo se u bijelo i naslonio na štake dok mu je lijeva noga još u zaštitnoj čizmi.

Neymar je Božić dočekao u novoj vili u blizini São Paula vrijednoj tri milijuna eura od 1500 kvadrata sa šest luksuznih soba, 20 parkirnih mjesta, vinskim podrumom, grijanim bazenom, terenom za squash, panoramskim dizalom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BRUNO IVANOFF (@bruno.sharkimoveis)

Brazilski mediji pišu kako je s Neymarom za Božić bila i Bruna Biancardi (27) za koju tvrde da je nova nogometaševa ljubav. Ranije je s njim bila na tribinama na utakmici protiv Nantesa i upoznala obitelj na Božić

Nije je bilo na novogodišnjoj zabavi, ali na društvenim mrežama pojavila se njihova nova zajednička fotografija gdje leže zagrljeni u društvu prijatelja.

Ni nogometaš ni djevojka još nisu službeno potvrdili navode da su u vezi. Brazilac iz ranije veze s Carolinom Dantas ima 10-godišnjeg sina Davija Luccu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • domjanla-pc 04.01.2022.

    rugač neka ivi

  • Real_Madrid81 04.01.2022.

    To zna najbolje nego na terenu sta pokazat, uci mali od Ronaldinha samo on moze tulumarit i odigrat najbolju utakmicu!

  • Space Burek 04.01.2022.

    Bas ga briga... svejedno psg-ova sezona pocinje sredinom 2. mjeseca

Komentiraj...
Vidi sve komentare