To je to što me zanima!

Ozlijeđeni Livaković branio je čuda i kupio kartu za Dinamo

BRAVO Dominik (20) bio je jučer igrač utakmice protiv Dinama u Kranjčevićevoj. Je li na njega mislio trener Zoran Mamić kad je rekao: Ima tu igrača za Dinamo...?
Vidi originalni članak

Dražen Medić može se ove sezone pohvaliti kao najuspješniji trener HNL-a u susretima s Dinamom. Jučer je u Kranjčevićevoj Zagreb i treći put ove sezone ostao neporažen protiv prvaka.

Bilo je 1-1, a i u onoj jednoj utakmici koju su “pjesnici“ izgubili, suci su ih jako oštetili. 

Dinamo je poveo već u šestoj minuti. Henriquez je zabio svoj 17. gol u sezoni. U prvom je poluvremenu nakon toga bila “uspavanka“, i to sve do sudačke nadoknade. Tad je Eduardo prvo obranio penal Jurendiću, ali je kapetan Zagreba zabio iz odbijanca. Junak je u nastavku bio sjajni golman Zagreba Dominik Livaković. Navodno - budući golman Dinama. Obranio je nekoliko velikih prilika Soudaniju iako je bio ozlijeđen.

- Stradao sam kod gola, dobio sam nezgodan udarac. Moram na snimanje - govorio je Zagrebov golman pokazujući na prst:

- Jako me boljelo, ali svejedno sam izdržao...

Dok je Livaković pričao, iz Kranjčevićeve je odlazio Dinamov autobus. Nogometaši Dinama nisu se htjeli tuširati u Kranjčevićevoj, već su sjeli u klupski autobus, odvezli se do Maksimira i onda se tamo istuširali. Kažu da nisu bili zadovoljni uvjetima. Eto, nemaju baš svi “de luxe” svlačionice kao oni.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • LeonardoKolenc 10.05.2015.

    Kopic je taj koji zapravo "vodi" momcad, a ne Medic i svaka mu cast na tome.

  • muldihaldi 10.05.2015.

    bravo dinamovci,bolje ić smrdljiv i prljav nek čist.Večina ih se do "jučer" prala u lavoru a sad glume majmune.Neče se oni prat do sljedeće domaće tekme.Nabacit če na sebe brdo parfema i sve 5.Mislim dinamovac sam al....

  • MARLES 10.05.2015.

    Moram priznat da me onaj Kalinic nista vise ne odusevljava,zablisto protiv Dnjipra i vise ga nema nigdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare