To je to što me zanima!

Ozljeda je prevelika: Tsonga ne igra, u Zadar dolazi Gasquet

Jo-Wilfried Tsonga odlučio je otkazati nastup u polufinalnom dvoboju protiv Hrvatske u Zadru, od 16. do 18. rujna, a izbornik Yannick Noah je umjesto Tsonge u momčad pozvao iskusnog Richarda Gasqueta
Vidi originalni članak

Nakon konzultacija s liječnicima francuske Davis Cup reprezentacije Jo-Wilfried Tsonga odlučio je otkazati nastup u polufinalnom dvoboju protiv Hrvatske u Zadru, od 16. do 18. rujna, a izbornik Yannick Noah je umjesto Tsonge u momčad pozvao iskusnog Richarda Gasqueta.

Tsonga je bio među četvoricom nominiranih francuskih tenisača za dvoboj, a Noah će do sat vremena prije službenog ždrijeba, koji je na rasporedu u četvrtak u podne, moći zamijenti Tsongu Gasquetom ili Lucasom Pouilleom, koji je već ranije bio u statusu petog igrača.

Osim spomenute dvojice, u Zadru će za Francusku igrati Gael Monfils, Nicolas Mahut i Pierre-Hugues Herbert.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lessi 12.09.2016.

    Gasquet je totalno van forme nakon ozlijede i to traje vec dosta dugo. Naši ce imati dobre šanse protiv njega. Bood Marina je tu gotovo siguran(koliko to može biti kad je Marin u pitanju). Za Bornu nisam siguran, treba vidjeti kako ce on izgledati nakon problema sa koljenom. Mislim da su nam ovime šanse drastično porasle. Očekivao sam Pouillea u timu, on je praktički sam dobio Češku.

  • kamen1983 11.09.2016.

    Jos gore

Komentiraj...
Vidi sve komentare